Mióma, ösztrogén dominancia kezelése természetesen (három termék egyben)

Rendszeresen olvasod a mioma.hu híreit?

Készen állsz a közös munkára és már megtetted az első lépéseket?

Ha igen a válasz a kedvezményes ajánlat neked szól!

Mioma Organic Life 3.0 életmódprogram
Hormondiéta receptgyüjtemény
Női Egészségtorna digitális kismedencei torna

három termék egyben

6.700.-Ft kedvezménnyel

Spórolj 6.700.-Forintot (egy nadrág ára) és szerezd meg egyszerre mindhárom életminőség-javító terméket!

Mindennapos tennivalók az „élj egészségesen” „mozogj többet” általánosságok helyett

Mioma Organic Life 3.0+Hormondiéta+Női Egészségtorna 3 in 1

Mioma Organic Life 3.0

A Mioma Organic Life 3.0 itthon egyedülálló életmód tanácsokkal segíti a mióma-val, erős menstruációval rendelkező perimenopauza éveiben (menopauza előtti évek) járó hölgyeket. Felsoroljuk mit kerülj a konyhában. Bevásárlólistát állítottunk össze három beszerzési hely (biopiac, drogéria, gyógyszertár) szerint. Választ kapsz olyan kérdésekre, melyek az ösztrogén dominancia  csökkentés és progeszteronszint emelésre alkalmas élelmiszerek és gyógynövények. Melyek a mióma méretének csökkentése, a tünetek enyhítésében segítséget nyújtó tápanyagok? Hogyan válaszd ki a legjobbat? Melyek a legjobb emésztőrendszer működését serkentő módszerek?

Hormondiéta

A Hormondiéta nem tiltásokra épül. A Hormondiéta hosszú távon fenntartható és megvalósítható. A perimenopauza évek közérzetjavításában segítő, makrobiotikus elemeket tartalmazó receptek gyűjteménye.  Reggeli, ebéd, vacsora ajánlat. Hogyan kerüld el az  érzelmi evést? Hogyan kerüld el az esti és éjszakai nassolást? Hogyan enyhítsd táplálkozással a szélsőségeket, magaslatokat és mélységeket? (nyugtató hatású B-vitaminok, folsavban, lazító magnéziumban gazdag alapanyagok) Mit nassolj mióma esetén? Gyógyító italok, gyógyító ételek: mióma, ösztrogén dominancia perimenopauza panaszok étrendi kezelése. Hormondiéta a természetes hormonegyensúly 38+ nőknek.

Női Egészségtorna

27 perces,  online vásárlást követő mioma.hu regisztrációval (internetbanki felülethez hasonló) indítható el Női Egészségtorna a kismedencei energiaáramlás és vérkeringés, a hormontermelés serkentését célzó mozgássor, ami mióma, endometriózis, méhsüllyedés műtét előtt vagy után álló hölgyek tornája. Erősíti a kismedencei izmokat, záróizmokat, a méhet felfüggesztő szalagokat. Serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, a petefészkek hormontermelését. A rendszeres Női Egészségtorna segít a mióma természetes kezelésében, a műtét utáni gyors felépülésben, a közérzetjavulás elérésében.

 48.700.-Ft helyett

brutto 41.900.-Ft

Mioma Organic Life 3.0

Hormondiéta

Női Egészségtorna

együtt 3 in 1

brutto 41.900.-Ft

 

G. Tünde a Mioma Organic Life 3.0 életmódprogrammal elért eredményről

2020-ban vásároltam meg a Mioma Organic Life 3.0 életmódprogramot.  Három éve élek  az abban foglaltak szerint.  Miómám mérete fél év alatt 7.5 centiről  öt centimétert, tehát kettő  centimétert zsugorodott. Hasam nem puffad, ciklusom szabályos, menstruációm újra közelít a  hét napos normális erősségű menstruációra.  Alvadékos vézésem nincs. Közérzetem határozottan javul.  Vérszegénységem már nem olyan vészes, az erőnlétem, munkabírásom jobb. Orvosom méheltávolítást javasolt, amelyre mindeddig nem került sor. Nagyon remélem hogy nem is fog. Az életmódváltást minden hölgynek szívből ajánlom. Érdemes belevágni, érdemes időt, energiát fektetni  a változtatásba.