Mioma Organic Life SLIM megrendelés

FONTOS! A megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelést majd elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni átutalással vagy OTP-Simple-n keresztül bankkártyával lehet. A fizetés módját a megrendelés után tőlünk kapott visszaigazoló e-mailben egy megadott linkre kattintva választhatod ki. Megrendelés után azonnal megküldjük számodra a fizetési adatokat.  

Mi történik a megrendelés után?

Miután kitöltötted az adataidat és megnyomtad a gombot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés adataival.
A számlát ezt követően e-mailben kapod meg.

MEGRENDELÉSI ŰRLAP


Postázási adatok (kötelezően kitöltendő):

Név:

E-mail (erre a címre küldjük a PDF fájlt is):

Telefon:


Postázási cím:
Irányítószám: Település:
Utca, házszám:


Fizetési adatok (ha eltér a postázási adatoktól):    
Számlázási név:


Számlázási cím:
Irányítószám: Település:
Utca, házszám:

Megrendelem a Mioma Organic Life SLIM-et, melynek ára 9.900 Ft. A megrendelés feltételeit megismertem, elfogadom és azokat magamra nézve kötelezőnek tartom.

Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a szamlazz.hu díjbekérőt.

A terméket a fent megadott e-mail címre, PDF formátumban küldjük számodra a fizetést követően.

Az űrlap kitöltésével hozzájárulok adataimnak az adatvédelmi irányelveknek megfelelő felhasználásához.



Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info [kukac] mioma .hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Cserháti Gabriella egyéni vállalkozó-val kötöd (3300 Eger, Szent János u. 10.)