Tudományos kutatás indult az AVIVA Módszer hatásáról

kapcsolódj be Te is résztvevőként

Idén indult el az első tudományos kutatás az AVIVA Módszer orvosilag mérhető hatásairól. A kutatási eredményeket angol nyelven nemzetközileg elismert szakfolyóiratokban mutatják be.

AVIVA Módszer

Az AVIVA Módszer egy hormonális hatású gyógytorna, mely a kismedencei területen okozott vérbőséggel, természetes módon támogatja a szervezet hormonális egyensúlyát, a nemi egészséget és a termékenységet nőknél és férfiaknál egyaránt.

Dr. Kovács Zoltán szülész nőgyógyász szakorvos, a kutatás vezetője, már több mint tizenöt éve segíti a hölgyek gyógyulását többek között a módszer használatával is, és tapasztalta annak pozitív hatásait. Kovács doktor célul tűzte ki a módszer részleges orvosi kutatását és az eredmények nemzetközi publikálását.

A kutatás az AVIVA Torna hatását vizsgálja a PMS-szindróma (premenstruális szindróma) és a fájdalmas menstruáció okozta panaszokkal kapcsolatosan. Ezekkel a tünetekkel rendelkező 18 és 44 közötti hölgyek jelentkezését várják a vizsgálatokban.

Az Aviva torna gyógyító hatása kutatás PMS esetén

Kéthónapos önmegfigyelés

A kutatásban résztvevő nők egy 2 hónapos kérdőívekkel követett önmegfigyelési folyamaton mehetnek végig, ami sokat segít a tünetek megismerésében és a női önreflexióban.

Részvételi formától függően lehetőség nyílik ingyenes orvosi konzultációra és speciális ultrahangos mérésre, ahol a méhnél és a petefészkeknél mérik az alhasi vérbőséget.

Az ország minden pontjáról várják a jelentkezőket. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő részvételi formát attól függően, milyen módon van lehetősége bekapcsolódni.

A kutatás részletei, a részvétel feltételei és formái bővebben az AVIVA Módszer Tudományos Kutatás oldalon olvashatóak.

Az Aviva Kutatásban való részvételi szándékot IDE KATTINTVA lehet jelezni.

Szabó Kitti

Hivatalos AVIVA Módszer Oktató
www.kittwell.com

Női Egészségtorna
Comments (0)
Add Comment