A mióma természetes úton történő gyógyítása

Mióma kezelése természetesen

0

Gyógyszerek nélkül: a mióma kezelése természetesen

Mióma kezelése természetesen
Mióma kezelése

Kezdem a jó hírrel: sok esetben a mióma természetes úton, szelíd eszközökkel is gyógyítható! A Mióma.hu-n megtalálod az összes természetes gyógymódot.

De! Fontos hangsúlyoznom: mielőtt bármiféle öngyógyító praktikát kipróbálnál, panaszaiddal feltétlenül keresd fel nőgyógyászodat!


A mióma alattomosan támadja meg a testedet. A mióma tünetei eleinte nehezen észrevehetőek, pedig – ahogy azt az  “Amit a nőknek tudni kell” oldalon is írom, a 35 éves nők 40%-át érintik a mióma-panaszok.

A gyógyulásodhoz az első lépést megtetted: észlelted, hogy valami nincs rendben veled.

A mióma.hu segít eligazodni a jóindulatú daganat (igen, a miómát a szörnyű tünetek ellenére is jóindulatú daganatnak nevezik) kezelésével, gyógyításával kapcsolatban.

 

Ha leegyszerűsítem a helyzetet, két lehetőséged van miómád kezelése kapcsán: 

 

1. Mióma kezelése természetesen

Ha nem elég súlyosak a tüneteid, a jóindulatú daganatot megpróbálod életmódváltással, helyes táplálkozással, gyógyító tornával, stresszoldó úszással, vízi tornával, tehát természetes úton gyógyítani, a mióma méretét, ezáltal a mióma panaszaidat csökkenteni.

Nőgyógyászodat ebben az esetben is tájékoztasd miómád természetes úton történő kezeléséről! A biztonság kedvéért nőgyógyászodtól kérj további vizsgálatokat (vérvizsgálat és/vagy hormonvizsgálat).

A mióma természetes gyógymóddal történő kezeléséhez klikkelj ide: mióma gyógyítása természetes módon.

 

2. Mióma kezelése orvosi segítséggel

Súlyos tünetek esetén nőgyógyászod automatikusan további vizsgálatokat kell, hogy elrendeljen. A hormonvizsgálatot endokrinológus szakorvos végzi. (Szerencsés esetben a nőgyógyászod egyben endokrinológus szakorvos is.) Az orvos(ok) megállapítják a mióma méretét, növekedési ütemét, az ösztrogén és progeszteron hormonszintedet. Javaslatot kapsz a mióma gyógyszeres vagy műtéti úton történő kezelésére.

 

A Mióma.hu-n felsorolt gyógymódokat használva csökkenteni lehet a mióma méretét és enyhíteni tudod az általa kiváltott panaszokat.

 

Ha eldöntötted hogy végérvényesen meg szeretnél gyógyulni, javítanál az életminőségeden és elkerülnéd a műtétet, kezdd el itt és most.

Tarts velem!

 

 

Írjon választ!

Emailcíme mások számára nem látható

3 × 3 =