[Mioma Organic Life életmód]

[Mioma Organic Life életmód]

A helyes életmód drasztikusabban csökkenti a betegségek kialakulásának kockázatát, mint korábban feltételezték. Tudományos kutatások bizonyítják hogy a nőgyógyászati betegségek, a hormonális problémák 80 százaléka életmód miatti okokra vezethető vissza.* A kezeletlen növekedésnek induló mióma alhasi, kismedencei fájdalmat, erős menstruációs vérzést okoz, amely méheltávolításhoz vezethet.

Milyen változásokat eredményez a Mioma Organic Life életmód?

A hormonegyensúly helyreáll, a ciklus rendeződik. A mióma, ösztrogéndominancia panaszok csökkennek, megszűnnek.

A mióma nem növekszik tovább, egyes esetekben zsugorodik.

A női méhet érintő műtét után a mióma kiújulásának esélye 50 %. A kiújulás esélye csökkenthető!

Egymásnak szögesen ellentmondó szakorvosi tanácsok, nyomasztó nőgyógyászati várókban történő „agyalás” helyett maradj optimista, bízzál önmagadban, bízzál a gyógyulásban! Lépj a tettek mezejére és kezdd el a mióma panaszok kezelését természetes módon: Mioma Organic Life 2.0 életmód és háztartás-szervezéssel, Hormondiétával, Női Egészségtornával.

Mióma, ösztrogéndominancia kezelése, a hormonegyensúly helyreállítása természetesen az életmód eszközeivel!

A nőgyógyászati panaszokat (mióma) nem gyógyszer, vagy műtét hiány, sokkal inkább a nem megfelelő táplálkozás, a környezeti stressz és az „ülő” életforma okozza. Szüntesd meg panaszaid kiváltó okát helyes táplálkozással, háztartás-szervezéssel, gyógynövényekkel és testmozgással!

A Mioma Organic Life termékek és a Women‘s Organic Life füzetek környezetvédelmi szempontok miatt kizárólag online.

Termékek

Mioma Organic Life 2.0

A Mioma Organic Life 2.0 169 oldalon mutatja be a mióma, az ösztrogéndominancia és a menopauza előtti években jelentkező nőgyógyászati panaszok kezelésének természetes eszközeit.

A Mioma Organic Life 2.0 az elmúlt évek olvasói tapasztalataival bővített 2016. évi átdolgozott kiadás! Természetes, a méh egészségének helyreállításában szerepet játszó, a Mioma Organic Life 1.0 olvasói által már sikerrel alkalmazott módszerek.

Mioma Organic Life Slim

A Mioma Organic Life 2.0 kisebb terjedelmű változata

A Mioma.hu olvasói különböző tudással, különböző életkörülményekkel rendelkeznek. Sokan alföldi kisvárosból, Erdélyből, a Felvidékről, Londonból, New Yorkból vagy épp Budapestről követik a Mioma.hu híreit. Néhányan mióma műtét előtt állnak, néhányan már túl vannak a műtéten. Ők mindent megtesznek a műtét utáni szövődménymentes gyógyulás, a mióma újrakeletkezésének hátráltatása érdekében.

A Mioma Organic Life Slim 169 oldal helyett 95 oldal terjedelmű, a természetes megoldások száma fejezetenként kevesebb. Miben azonos és miben más mint a Mioma Organic Life 2.0?

Hormondiéta

A Hormondiéta a 38+ nők életét megkeserítő nőgyógyászati problémák étrendi kezelése, a hormonegyensúly Hormondiéta receptekmegteremtésének természetes eszköze. Az itt található tartalom ebben a formában máshol nem található meg.

275 oldal tippek, speciális receptek, természetes „gyógyító szerek” az ösztrogéndominancia, a mióma méretének és a mióma panaszok csökkentése, a hormonegyensúly érdekében.

A Hormondiéta pdf dokumentum formában tölthető le, amely így földrajzi határok nélkül bárki számára elérthető a vásárlást követően egy órán belül. Bármilyen platformon bármikor bárhol olvasható, a kiválasztott oldalak szabadon kinyomtathatóak. Nem használunk papírt, mert nem szeretnénk terhelni a környezetet.

Női Egészségtorna

Női egészségtorna online csak szorgalmasoknak!

A Női Egészségtorna a túlterhelt hölgyeknek nyújt segítséget a „mikor” és „hol” probléma megoldásában. A Tornát évszaktól, napszaktól függetlenül zárt helyen vagy szabadban, bárhol végezheted. Kényelmes ruházat, polifoam/szőnyeg, laptop/tablet szükséges hozzá. És persze akaraterő! Az emberek nagyobb része lusta! Te nem tartozol közéjük, Te szorgalmas vagy! Gyakorolj velünk! Tornázz Biankával a női egészségedért akár minden nap!

A gyakorlatokat Vadócz Bianka AVIVA módszer és fitness oktató segítségével végezheted.

Ajándék tanulmányok

Idei friss ajándék tanulmányok a hormonrendszer védelmében

Kiegészítő életmód javaslatokat küldünk a mióma növekedésének megfékezése, a hormonegyensúly megteremtése érdekében a Mioma Organic Life 2.0, a Hormondiéta és a Női Egészségtorna megrendelői számára.

Az érzékeny fogak kezelése természetesen

Otthoni tippek

Beleharapsz egy almába, a fájdalomtól összeszorul a gyomrod, netalán a csillagokat látod?

Hat, 100%-ban természetes, pénztárca- és hormonrendszer-kímélő eljárás a fogak érzékenységének megszüntetése érdekében. Tippek, otthoni módszerek inspirációval, otthoni tapasztalatokkal. A drogériában kapható szenzitív fogkrémek árának feléért, minimális időráfordítással készíthetsz természetes szájöblítőt. Ráadásul biztos lehetsz benne hogy hormonrendszer károsító mesterséges anyagok terhelésének nem teszed ki a szervezeted. Próbáld ki Te is a természetes szájvizeket!

Természetes csontritkulás elleni védelem

38+ nőknek

Bizonyára visszaemlékszel gyermekkorodból a hajlott hátú, púpos nénikre.

A hajlott hát oka a csontritkulás volt. A hormonális változások a változókorba lépő hölgyeknél csontritkulást idézhetnek elő, ami az évek múlásával egyre súlyosabbá válhat. Ezért ha lenne változókorú hölgyek számára összeállított Top 10 természetes alapanyag ez minden bizonnyal az elsők között szerepelne. Ez az élelmiszer nem csak visszafordítja a csontritkulás folyamatát, hanem a csontszövet felépítését biztosítja. Vajon hogyan illeszthető mindennap az étrendedbe? Ha az itt leírtakat a mindennapjaidba illeszted csontjaid épsége miatt nem kell aggódni többé.

A csodálatos gyömbér

Hogyan használd a gyömbért különböző panaszok esetén?

Hogyan vásárolj gyömbért? Hogyan használd helyesen, hogy a hatóanyagok ne semmisüljenek meg? 5 egészségügyi állapot, amikor nem szabad gyömbért használni és milyen egészségügyi problémák esetén kell korlátozottan használni a gyömbért?

Mioma.hu életmód hűtőplakátok

Egészséges szokások

Napi visszaszámláló

Ezért szeretem a magnéziumot

12 érv a magnéziumpótlás mellett

Egy szemléletes ábra foglalja össze a magnézium szervezetünk működésében betöltött szerepét. Szavak helyett beszéljenek a képek. 12 egészségügyi terület, érdekességek. Közöttük a tinnitis. Mit tudsz róla? Az A4 formátumú ábrát az online postafiókodba kapod meg. Mágnesezd a hűtőre vagy tedd a konyhapult fölé!

A vérszegénység felszámolása

Segítség vérszegénység esetén

A vas felszívódását elősegítő és gátló anyagokat összefoglaló ábra. Az élelmiszerrel bevitt vasnak csupán 5–6 százaléka hasznosul. Ez az arány megháromszorozható azoknak az információknak a birtokában amelyeket ezen az ábrán láthatsz. A vas mellett mely vitaminokat, ásványi anyagokat szükséges pótolni a megfelelő hasznosulás, felszívódás érdekében? Melyek a vas felszívódását hátráltató élelmiszerek, amelyeket vasbevitelnél feltétlenül kerülni kell különben a vaspótlás teljesen felesleges? Melyek azok az italfélék, amelyeket vasbevitel esetén úgyszintén kerülni kell? A vasraktárak feltöltése különösen sok időt, akár 12 hónapot is igénybe vesz. Egy kinyomtatható színes ábra. Mágnesezd a hűtőre! Vagy függeszd a konyhapult fölé! Figyelem! Vasra és magnéziumpótlásra a csoport tagoknak szüksége van. A két készítmény bevétele között legalább 3 óra teljen el, mivel egymás felszívódását gyengítik!

Ingyenes online konzultáció

Kérdések esetén vásárlóink számára 15 perces ingyenes online konzultációt biztosítunk. A konzultációhoz előzetes időpontegyeztetés szükséges. A konzultáció hétfőn, kedden és szerdán, 16:00 és 18:00 óra között zajlik. Konzultációs szándékodat kérlek jelezd írásban az info kukac mioma pont hu emailcímen.

Mioma Organic Life nyomtatott kiadványok

Környezetünk védelme érdekében elsősorban az online terjesztést részesítjük előnyben. Nyomtatott füzetek elküldését nyomtatási és postaköltség felszámítása mellett egyedi kérések esetén teljesítünk.

Sikersztorik