Mioma Organic Life Slim

Mioma Organic Life Slim

A Mioma Organic Life Slim a Mioma Organic Life 1.0 és a 2.0   karcsúbb változata.

Az elmúlt tíz évben csaknem 14 ezer hölgy csatlakozott a mioma.hu közösséghez. Különböző nők, különböző igényekkel, más felkészültséggel, más lehetőségekkel. Alföldi kisvárosban, Erdélyben, Londonban, Svájcban élő vagy budapesti multinacionális vállalatnál, illetve otthonról GYES-en lévő hölgyek követik az oldal híreit.

A Mioma Organic Life Slim összeállításával célunk

A Mioma Organic Life Slim segítségével olyan összeállítást szeretnék az olvasó kezébe adni, amely az életmódbeli változtatások minimuma a mióma panaszok enyhülése és a mióma növekedés megállítása érdekében.

Mioma Organic Life Slim célja hogy a 38+ nők életminősége javuljon mind az alternatív gyógymódokat mind a gyógyszeres, vagy műtéti megoldást választó hölgyeknél.

Miben segít a Mioma Organic Life Slim?

A Mioma Organic Life Slim életmód természetes eszközök tárházát nyújtja

hormonegyensúlyvesztés

mióma

menopauza bekövetkezése előtti évek

ösztrogén dominancia

okozta panaszok csökkentésében.

Te teheted a legtöbbet önmagadért!

Miben azonos a Slim változat mint a Mioma Organic Life 2.0?

  • Ugyanaz a tematika. Részletes tartalomjegyzék: Mioma Organic Life 3.0.
  • Életmód, táplálkozás, napi vitamin és ásványi anyag szükséglet mióma esetén, természetes progeszteron hatású növények, daganat összehúzó hatású növények, antiösztrogén diéta, Javaslat folyadékpótlásra. Milyen olajat használj a hagyományos helyett? Mit használj cukor és édesítőszerek helyett? Ösztrogén kivezetés, méregtelenítés,  speciális kismedencei tornák, stresszoldás, Bevásárló lista I.
  • Mioma Organic Life 2.0  friss változatával egyes fejezeteknél egyezik meg. Például az ásványi anyag és vitaminpótlás a méh egészségének helyreállítása érdekében fejezet. Vagy miért fontos a miómadiétában az ételek glikémiás indexe?

Miben más a Slim változat mint a Mioma Organic Life 2.0?

  • 95 oldal terjedelem.
  • Természetes megoldások száma fejezetenként kevesebb.
  • Öt heti és havi bontásban összeállított drogéria, gyógyszertári, biopiac bevásárló lista helyett csak egy bevásárló lista.
  • Vételár: 9.900.- Forint

Mioma Organic Life Slim-el egy jobb élet kezdődik

A kellemetlen nőgyógyászati vizsgálatokra járás gyakorisága csökkenhet.

Háromszor annyi munkát tudsz elvégezni, mint korábban.

Menstruációs ciklusod rendeződhet, az erős vérzés mennyisége csökkenhet.

Türelmesebbé, kiegyensúlyozottabbá válsz.

A kellemetlen közérzet, az erős menstruációs vérzés miatt kiesett munkaórák száma csökken.

Javul a közérzeted, az életminőséged.

Pénzt takarítasz meg.

Több programon, utazáson vehetsz részt, hiszen nem kell már mindig a mosdót keresni.

Több időt tölthetsz a családdal.

Kis lépések minden nap

A Mioma Organic Life Slim segítséget nyújt az mióma és ösztrogén dominancia okozta panaszok enyhítése, a 38+ nők életminőségének javítása érdekében.

Miért döntöttem az online kiadás mellett?

GYORS

Vásárlás után azonnal letölthető. (Kivéve a nyári, téli szabadság ideje vagy ha a technika ördöge közbeszól, de akkor is maximum 12 órán belül rendelkezésedre áll.)

NINCS FÖLDRAJZI HATÁR

Erdélyben vagy Londonban, akár az USA-ban élő hölgyek számára is a vásárlást követően egy órán belül redelkezésre áll.

Te is tudod mégsem lehet eleget ismételni!

  • Te teheted a legtöbbet önmagadért!
  • Egyedül Te vagy képes arra, hogy életmód változtatással befolyást gyakorolj a mióma növekedés gyorsaságára, a növekedés visszafordítására.
  • Mióma műtét után 50 % az esély a mióma visszanövésre, a panaszok kiújulására. A visszanövés sokszor 4 hónapon belül megtörténik. Ne engedd, hogy ez bekövetkezzen!
  • Az organikus megoldások lényegesen kevesebbe kerülnek, mint a műtét! Nem beszélve a műtéttel járó testi, lelki megpróbáltatásokról!
  • A természetes módszereknek nincsenek hosszabb távon más szerveket károsító mellékhatásai.

A Mioma Organic Life Slim-et szívem szerint ingyen adnám mindenkinek.

De szeretném folytatni a mióma, ösztrogén dominancia, 38+ nők természetes eszközökkel történő életminőség javításával kapcsolatos kutatásaimat. Továbbra is szeretném biztosítani a folyamatosan bővülő információt havonta 50.000 nőtársamnak.

Hogy e célok teljesüljenek, szeretném kérni a segítségedet. Számítok támogatásodra, amely egy privát nőgyógyászati vizsgálat árával egyezik meg. Egy privát nőgyógyászati vizsgálat áráért hozzájutsz egy, a magyar piacon hiánypótló gyűjteményhez.

E gyűjtemény bemutatja hogyan változtass az életmódodon a mióma, az ösztrogén dominancia és a 38+ nőgyógyászati panaszok enyhítése érdekében.

A Mioma Organic Life Slim árának kifizetésével hozzájárulsz a mioma.hu weboldal informatikai hátterének biztosításához.

Ha nem vagy elégedett a Mioma Organic Life Slimmel, jelezd e-mailben a vásárlástól számított 30 napon belül. A tranzakciós költség levonása után (500 Ft) 3 napon belül visszautaljuk a vételárat a megadott bankszámlaszámra.

Mindez mennyibe kerül?

  • A Mioma Organic Life Slim letölthető elektronikus változat ára bruttó 9.900.- Forint

Fontos!

Mi történik a megrendelés után? Miután kitöltötted az adataidat és megnyomtad a Megrendelem gombot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés adataival. Ezután a szamlazz.hu kiküld egy linket. A mioma.hu-t üzemeltető Cserháti Gabriella EV pénzügyi stratégiai partnere a szamlazz.hu és az OTP Simple. A szamlazz.hu által kiállított díjbekérőt ezt követően e-mailben kapod meg. Itt a Számlaletöltés linkre, majd a Kifizetem linkre kattintva a rendszer felajánlja a fizetési mód választást. Az OTP Simple online fizetési rendszeren keresztül banki átutalással vagy bankkártyával tudsz fizetni. Rendeld meg ma!

Megrendelem

Mioma Organic Life Slim életmódprogram

melynek ára brutto 9.900.- Forint