Mioma Organic Life életmód

Mioma Organic Life életmód

A helyes életmód tízből nyolc esetben hatékonyabban csökkenti a betegségre való hajlamot mint ahogy azt korábban feltételezték. Vizsgálatok szerint a mióma, ösztrogén (méreg) dominancia, perimenopauza, hormonális egyensúlyvesztés 80 százaléka életmód okokra vezethető vissza. A négy centinél nagyobb mióma alhasi fájdalmat erős, alvadékos menstruációs vérzést, vérszegénységet, fáradékonyságot okozhat, amely akár munkahelyi, magánéleti válsághoz is vezethet.

Kezeld mióma, adenomiózis, ösztrogén dominancia, változókori panaszokat természetesen a Mioma Organic Life életmódprogram segítségével

A hormonegyensúly, a menstruációs ciklus helyre áll, a hétnél több napig tartó, erős alvadékos menstruáció megszűnik.

A mióma akár zsugorodhat.

Műtét után a mióma kiújulás esélye 50 százalék, amely életmódváltoztatással akár 20 százalékra csökkenhet.

Szakértői vélemények szerint az anyagcsere hibák helyreállítással, a hormonhatású vegyszerek szervezetbe kerülésének megelőzésével, kismedencei tornával a mióma panaszok enyhülnek. Változtass miómához vezető rossz szokásaidon! Segítség itt: Mioma Organic Life 3.0 életmód Hormondiéta Női Egészségtorna.

A miómát, a hormonegyensúly problémát, változókori panaszokat nem gyógyszer vagy a műtét hiánya okozza. Szüntesd meg a mióma kiváltó okát életmódváltoztatással, étrenddel, napfénnyel, kismedencei vérkeringés serkentéssel.

Mioma Organic Life online

Termékek

Mioma Organic Life 3.0

A Mioma Organic Life 2.0 169 oldalon mutatja be a mióma, az ösztrogéndominancia és a menopauza előtti években jelentkező nőgyógyászati panaszok kezelésének természetes eszközeit.

A Mioma Organic Life 2.0 az elmúlt évek olvasói tapasztalataival bővített 2016. évi átdolgozott kiadás! Természetes, a méh egészségének helyreállításában szerepet játszó, a Mioma Organic Life 1.0 olvasói által már sikerrel alkalmazott módszerek.

Mioma Organic Life Slim

A Mioma Organic Life 2.0 kisebb terjedelmű változata

A Mioma.hu olvasói különböző tudással, különböző életkörülményekkel rendelkeznek. Sokan alföldi kisvárosból, Erdélyből, a Felvidékről, Londonból, New Yorkból vagy épp Budapestről követik a Mioma.hu híreit. Néhányan mióma műtét előtt állnak, néhányan már túl vannak a műtéten. Ők mindent megtesznek a műtét utáni szövődménymentes gyógyulás, a mióma újrakeletkezésének hátráltatása érdekében.

A Mioma Organic Life Slim 169 oldal helyett 95 oldal terjedelmű, a természetes megoldások száma fejezetenként kevesebb. Miben azonos és miben más mint a Mioma Organic Life 2.0?

Hormondiéta

A Hormondiéta a 38+ nők életét megkeserítő nőgyógyászati problémák étrendi kezelése, a hormonegyensúly Hormondiéta receptekmegteremtésének természetes eszköze. Az itt található tartalom ebben a formában máshol nem található meg.

275 oldal tippek, speciális receptek, természetes „gyógyító szerek” az ösztrogéndominancia, a mióma méretének és a mióma panaszok csökkentése, a hormonegyensúly érdekében.

A Hormondiéta pdf dokumentum formában tölthető le, amely így földrajzi határok nélkül bárki számára elérthető a vásárlást követően egy órán belül. Bármilyen platformon bármikor bárhol olvasható, a kiválasztott oldalak szabadon kinyomtathatóak. Nem használunk papírt, mert nem szeretnénk terhelni a környezetet.

Női Egészségtorna

Női egészségtorna online csak szorgalmasoknak!

A Női Egészségtorna a túlterhelt hölgyeknek nyújt segítséget a „mikor” és „hol” probléma megoldásában. A Tornát évszaktól, napszaktól függetlenül zárt helyen vagy szabadban, bárhol végezheted. Kényelmes ruházat, polifoam/szőnyeg, laptop/tablet szükséges hozzá. És persze akaraterő! Az emberek nagyobb része lusta! Te nem tartozol közéjük, Te szorgalmas vagy! Gyakorolj velünk! Tornázz Biankával a női egészségedért akár minden nap!

A gyakorlatokat Vadócz Bianka AVIVA módszer és fitness oktató segítségével végezheted.

AKTUÁLIS INGYENES KIADVÁNYOK A FENNTARTHATÓ ÉLETMÓDREFORM JEGYÉBEN

HORMONBARÁT NASSOLÁS

13 hormonbarát nassolnivaló

Hogyan legyenek a nyers zöldségek ízletesek?

A ropogós zöldségchips készítés titkai

Gyümölcsből készült chipsek

Magos sós ropogós hormonbarát keksz 5 perc alatt

Mártogatósok zöldségekhez

Édes, hormonbarát nassolnivalók

Hogyan készíts hormonbarát pudingot és pohárkrémet?

Hogyan készíts almából hormondiéta desszertgolyókat?

Hogyan készíts egyszerű házi csokit, házi bonbont és hormonbarát sütés nélküli golyókat?

A „Téli hormonbarát nassolás” összeállítás segítséget nyújt a hideg hónapok alatti, lelkiismeret-furdalás nélküli nassoláshoz. Mióma, ösztrogén dominancia, perimenopauza panaszok életmód, étrend, testmozgás kezelésével Te magad is képes lehetsz enyhíteni a tüneteket.

Mioma.hu életmód hűtőplakátok

Egészséges szokások

Napi visszaszámláló

Ezért szeretem a magnéziumot

12 érv a magnéziumpótlás mellett

Egy szemléletes ábra foglalja össze a magnézium szervezetünk működésében betöltött szerepét. Szavak helyett beszéljenek a képek. 12 egészségügyi terület, érdekességek. Közöttük a tinnitis. Mit tudsz róla? Az A4 formátumú ábrát az online postafiókodba kapod meg. Mágnesezd a hűtőre vagy tedd a konyhapult fölé!

Vérszegénység kezelése

Segítség vérszegénység esetén

A vas felszívódását elősegítő és gátló anyagokat összefoglaló ábra. Az élelmiszerrel bevitt vasnak csupán 5–6 százaléka hasznosul. Ez az arány megháromszorozható azoknak az információknak a birtokában amelyeket ezen az ábrán láthatsz. A vas mellett mely vitaminokat, ásványi anyagokat szükséges pótolni a megfelelő hasznosulás, felszívódás érdekében? Melyek a vas felszívódását hátráltató élelmiszerek, amelyeket vasbevitelnél feltétlenül kerülni kell különben a vaspótlás teljesen felesleges? Melyek azok az italfélék, amelyeket vasbevitel esetén úgyszintén kerülni kell? A vasraktárak feltöltése különösen sok időt, akár 12 hónapot is igénybe vesz. Egy kinyomtatható színes ábra. Mágnesezd a hűtőre! Vagy függeszd a konyhapult fölé! Figyelem! Vasra és magnéziumpótlásra a csoport tagoknak szüksége van. A két készítmény bevétele között legalább 3 óra teljen el, mivel egymás felszívódását gyengítik!

Ingyenes online konzultáció

Vásárlóink számára 15 perces ingyenes konzultációt biztosítunk online hétfő, kedd, szerda 16:00-18:00 óra között. Jelentkezés az info kukac mioma pont hu email címen.

Mioma Organic Life nyomtatott kiadványok

Környezetünk védelme érdekében az online terjesztést részesítjük előnyben. Nyomtatott változat elküldését plusz nyomtatási és postaköltség felszámításával vállaljuk.

NEKIK SIKERÜLT