A mióma természetes úton történő gyógyítása

Mioma Organic Life életmód

A helyes életmód drasztikusabban csökkenti a betegségek kialakulásának kockázatát, mint korábban feltételezték. Tudományos kutatások bizonyítják hogy a nőgyógyászati betegségek, a hormonális problémák 80 százaléka életmód miatti okokra vezethető vissza.(Forrás:welt.de) A kezeletlen növekedésnek induló mióma alhasi, kismedencei fájdalmat, erős menstruációs vérzést okoz, amely méheltávolításhoz vezethet.

MILYEN VÁLTOZÁSOKAT EREDMÉNYEZ A MIOMA ORGANIC LIFE ÉLETMÓD?

tick1
A hormonegyensúly helyreáll, a ciklus rendeződik. A mióma, ösztrogéndominancia panaszok csökkennek, megszűnnek.
tick1
A mióma nem növekszik tovább, egyes esetekben zsugorodik.
tick1
A női méhet érintő műtét után a mióma kiújulásának esélye 50 %. A kiújulás esélye csökkenthető!
Egymásnak szögesen ellentmondó szakorvosi tanácsok,
nyomasztó nőgyógyászati várókban történő “agyalás” helyett maradj optimista,
bízzál önmagadban, bízzál a gyógyulásban!
Lépj a tettek mezejére és kezdd el a mióma panaszok kezelését természetes módon:
Mioma Organic Life 2.0 életmód és háztartás-szervezéssel,
Hormondiétával,
Női Egészségtornával.

Mióma, ösztrogéndominancia kezelése, a hormonegyensúly helyreállítása természetesen az életmód eszközeivel!

A nőgyógyászati panaszokat (mióma) nem gyógyszer vagy műtét hiány, sokkal inkább a nem megfelelő táplálkozás,a környezeti stressz és az “ülő” életforma okozza. Szüntesd meg panaszaid kiváltó okát helyes táplálkozással, háztartás-szervezéssel, gyógynövényekkel és testmozgással!

A Mioma Organic Life termékek és Women’s Organic Life füzetek
környezetvédelmi szempontok miatt kizárólag online.

 

MIOMA.HU 2018 február

NŐI EGÉSZSÉGTORNA ONLINE CSAK SZORGALMASOKNAK!

Női Egészségtorna a túlterhelt hölgyeknek nyújt segítséget a “mikor” és “hol” probléma megoldásában.
A Tornát évszaktól, napszaktól függetlenül zárt helyen vagy szabadban, bárhol végezheted.

Kényelmes ruházat, polifoam/szőnyeg, laptop/tablet szükséges hozzá.

És persze akaraterő! 

Az emberek nagyobb része lusta! Te nem tartozol közéjük, Te szorgalmas vagy! Gyakorolj velünk! Tornázz Biankával a női egészségedért akár minden nap! 

Ha lusta vagy lapozz tovább!

Női Egészségtorna Online

A gyakorlatokat Vadócz Bianka AVIVA módszer és fitness oktató segítségével végezheted.

 

 

HORMONDIÉTA

A Hormondiéta a 38+ nők életét megkeserítő nőgyógyászati problémák étrendi kezelése, a hormonegyensúly Hormondiéta receptekmegteremtésének természetes eszköze. Az itt található tartalom ebben a formában máshol nem található meg.

275 oldal tippek, speciális receptek, természetes “gyógyító szerek” az ösztrogéndominancia, a mióma méretének és a mióma panaszok csökkentése, a hormonegyensúly érdekében.

A Hormondiéta pdf dokumentum formában tölthető le, amely így földrajzi határok nélkül bárki számára elérthető a vásárlást követően egy órán belül. Bármilyen platformon bármikor bárhol olvasható, a kiválasztott oldalak szabadon kinyomtathatóak.

Nem használunk papírt mert nem szeretnénk terhelni a környezet.

Nyisd meg a linket!

 

MIOMA ORGANIC LIFE 2.0

A Mioma Organic Life 2.0 169 oldalon mutatja be a mióma, az ösztrogéndominancia és a menopauza előtti években jelentkező nőgyógyászati panaszok kezelésének természetes eszközeit.

A M-O-L 2.0 az elmúlt évek olvasói tapasztalataival bővített 2016. évi átdolgozott kiadás! Természetes, a méh egészségének helyreállításában szerepet játszó, a Mioma Organic Life 1.0 olvasói által már sikerrel alkalmazott módszerek.

Nyisd meg a linket!

 

MIOMA ORGANIC LIFE SLIM

Mioma Organic Life 2.0 kisebb terjedelmű változat

A mioma.hu olvasói különböző tudással, különböző életkörülményekkel rendelkeznek.Sokan alföldi kisvárosból, Erdélyből, a Felvidékről, Londonból, New-Yorkból vagy épp Budapestről követik a mioma.hu híreit. Néhányan mióma műtét előtt állnak, néhányan már túl vannak a műtéten. Ők mindent megtesznek a műtét utáni szövődménymentes gyógyulás, a mióma újra keletkezésének hátráltatása érdekében. 

A Mioma Organic Life SLIM 169 oldal helyett 95 oldal terjedelmű, a természetes megoldások száma fejezetenként kevesebb. Miben azonos és miben más mint a Mioma Organic Life 2.0? Mioma Organic Life SLIM

 

2018 évi FRISS AJÁNDÉK TANULMÁNYOK A HORMONRENDSZER VÉDELMÉBEN

Kiegészítő életmód javaslatokat küldünk a mióma növekedésének megfékezése, a hormonegyensúly megteremtése érdekében a Mioma Organic Life 2.0, a Hormondiéta, a Női Egészségtorna megrendelői számára.

Érzékeny fogak kezelése természetesen – otthoni tippek

Beleharapsz egy almába, a fájdalomtól összeszorul a gyomrod, netalán a csillagokat látod?

Hat 100 % természetes, pénztárcakímélő és hormonrendszer kímélő eljárás a fogak érzékenységének megszüntetése érdekében.

Tippek, otthoni módszerek inspirációval, otthoni tapasztalatokkal.
A drogériában kapható szenzitív fogkrémek árának feléért, minimális időráfordítással készíthetsz természetes szájöblítőt. Ráadásul biztos lehetsz benne hogy hormonrendszer károsító mesterséges anyagok terhelésének nem teszed ki a szervezeted. Próbáld ki Te is a természetes szájvizeket!

 

 

Természetes csontritkulás elleni védelem

Bizonyára visszaemlékszel gyermekkorodból a hajlott hátú, púpos nénikre.

A hajlott hát oka a csontritkulás volt. A hormonális változások a változókorba lépő hölgyeknél csontritkulást idézhetnek elő, ami az évek múlásával egyre súlyosabbá válhat. Ezért ha lenne változókorú hölgyek számára összeállított Top 10 természetes alapanyag ez minden bizonnyal az elsők között szerepelne.

Ez az élelmiszer nem csak visszafordítja a csontritkulás folyamatát, hanem a csontszövet felépítését biztosítja.

Vajon hogyan illeszthető mindennap az étrendedbe?
Ha az itt leírtakat a mindennapjaidba illeszted csontjaid épsége miatt nem kell aggódni többé.

 

.

7 házi gyömbérkészítmény influenza szezonban

Plusz 7 melegítő gyömbéres recept

Hogyan vásárolj gyömbért? Hogyan használd helyesen, hogy a hatóanyagok ne semmisüljenek meg?

Hogyan használd a gyömbért különböző panaszok esetén?

5 egészségügyi állapot, amikor nem szabad gyömbért használni és milyen egészségügyi problémák esetén kell korlátozottan használni a gyömbért?

 

 

 

 

PLUSZ KÉT MIOMA.HU ÉLETMÓD HŰTŐPLAKÁT!
SEGÍTSÉG VÉRSZEGÉNYSÉG ESETÉN
A vas felszívódását elősegítő és hátráltató anyagokat összefoglaló ábra

Az élelmiszerrel bevitt vasnak csupán 5-6 százaléka hasznosul. Ez az arány megháromszorozható azoknak az információknak a birtokában amelyeket ezen az ábrán láthatsz. A vas mellett mely vitaminokat, ásványi anyagokat szükséges pótolni a megfelelő hasznosulás, felszívódás érdekében?

Melyek a vas felszívódását hátráltató élelmiszerek, amelyeket vasbevitelnél feltétlenül kerülni kell különben a vaspótlás teljesen felesleges? Melyek azok az ital-félék, amelyeket vasbevitel esetén úgyszintén kerülni kell?

A vasraktárak feltöltése különösen sok időt, akár 12 hónapot is igénybe vesz. Egy kinyomtatható színes ábra. Mágnesezd a hűtőre! Vagy függeszd a konyhapult fölé!

FIGYELEM! Vasra és magnéziumpótlásra a csoport tagoknak szüksége van. A két készítmény bevétele között legalább 3 óra teljen el, mivel egymás felszívódását gyengítik!

 

STRESSZOLDÁS MAGNÉZIUMMAL
12 érv a magnéziumpótlás mellett

Egy szemléletes ábra foglalja össze a magnézium szervezetünk működésében betöltött szerepét. Szavak helyett beszéljenek a képek.

12 egészségügyi terület, érdekességek. Közöttük a tinnitis. Mit tudsz róla?

Az A/4 formátumú ábrát az online postafiókodba kapod meg. Mágnesezd a hűtőre vagy tedd a konyhapult fölé!

 

INGYENES ONLINE KONZULTÁCIÓ

Kérdések esetén vásárlóink számára 15 perces ingyenes online konzultációt biztosítunk.

A konzultációhoz előzetes időpont-egyeztetés szükséges. A konzultáció H-K-SZ 16.00 és 18.00 óra között zajlik.

Konzultációs szándékodat kérlek jelezd írásban az info kukac mioma pont hu e-mail címen.

 

Mioma Organic Life nyomtatott kiadványok

Környezetünk védelme érdekében elsősorban az online terjesztést részesítjük előnyben. Nyomtatott füzetek elküldését nyomtatási és postaköltség felszámítása mellett egyedi kérések esetén teljesítünk. 

Sikerstorik

 

 

2017 novemberben vásároltam meg, már két hónapja használom a Mioma Organic Life-ot. Amióta használom, úgy érzem sokat segít. Köszönöm Neked és Boldog Új Évet szeretnék kívánni Neked és családodnak sok szeretettel: Gulyás Tünde

 

Azelőtt én sem szedtem gyógyszereket. Most 32 évesen kell sajnos a mióma miatt. Felhívtam az orvosomat és azt kérdeztem tőle, ha abba hagynám a gyógyszer szedését akkor mi történne? Azt mondta, akkor nagyon véreznék és gyógykaparás lenne. Kaptam vérzéscsillapító cseppeket a vérzés csökkentésére. Én inkább vérzéscsillapító gyógynövény teát iszom és változtattam az étkezésen a Mioma Organic Life szerint, úgy érzem enyhíti a tüneteket. Sajnos decemberig szednem kell a mióma gyógyszert is. Azt tudom, hasi műtétem lesz és egy hétig leszek majd a kórházban. Szeretnék műtét után mihamarabb munkába állni. Aranyos vagy, hogy írtál és külön köszönöm, hogy az írásaiddal erőt adsz nekem és a hozzám hasonló sorstársaimnak!  Szilvi

 

Novemberben vásároltam meg a könyvet.
Több dolgot vásároltam a javaslataid alapján. Azóta is diétázom.
2015. november 5-én készült UH vizsgálat megállapította, hogy 37 x 31 mm-es miómám van.
Négy hónap elteltével 2016. április 15-én az MR vizsgálaton megállapították, hogy a miómám 4 mm (apró), tehát november óta a mérete 3 cm-t csökkent. A panaszaim megszűntek.
Hálával gondolok Rád, Ilona

.

Elolvastam a könyvét és nagyon hasznosnak találtam. Meg akarom csinálni a könyvben leírtakat.

Már el is kezdtem. 49 évet betöltöttem, újszülött fejnyi nagyságú miómám van. Az orvosok műtétet javasolnak, de én nem szeretnék kés alá feküdni. 3 éve megtanultam az AVIVA tornát, hetente egyszer tornázom. Menstruáció előtt egy héttel nem eszem állati eredetű fehérjéket és a szelíd tiltólistán található egyéb élelmiszereket. Ezzel a módszerrel elviselhetőek a menstruációs napjaim. Nem vagyok vérszegény, a menstruációs görcseim is enyhültek. Elkezdtem szedni naponta az Ön által javasolt vitaminokat. Mustármaggal végzem a tisztítást. Az étkezési tanácsait teljesen megfogadom és gyógynövény teázom. Minden nap fogyasztom az Ön által javasolt zöldségeket, élelmiszereket. Mostanában fáj a fejem, gondolom tisztulok. Már 10 éve jógázom hetente 2-3 alkalommal. A helyzetem azt gondolom egyedi, van valami speciális tanácsa számomra? Erzsike

 

3 hete folytatom a Mioma Organic Life életmódot, de már most sokkal jobban vagyok. Elmúltak a szorongásos tüneteim, a puffadás, a szelesség, a gyomorfájás. És nem is érzem, hogy fájna a hasam a mióma miatt. Sport közben azt éreztem korábban, mintha egy kő lenne a hasamban, nehéznek és kellemetlennek éreztem a hasam, már ez sincsen. Eszem mindent, amit tanácsoltál. Igyekszem követni a javaslatot a mindennapjaimban. Köszönök mindent! Mónika


 

Amikor a M-O-L-t elolvastam, azt mondtam a páromnak, hogy ebből a könyvből az általános iskolában kéne tanítani a gyerekeket.:o) Szoktam neki felolvasni és ő is el akarja olvasni az egészet. Fantasztikusnak találtam.:o)) Engem az döbbentett le, hogy vegán lévén mennyire nem foglalkoztam a megfelelő vitamin utánpótlásról, azt hittem elég ha eszem napi salátát a kajám mellé. Azt értettem meg, hogy mennyire fontos a vitamin és az enzim bevitel és ha ezt nem tesszük meg, akkor miért leszünk betegek. Tetszett, hogy sok fajta dolgot ajánlasz a probléma megoldására. Kicsit maximalista révén a program elolvasása után azt éreztem, hogy mindent akarok egyszerre szedni, kipróbálni.:o) Aztán még egyszer végigolvastam a könyvet és kiírtam azokat a dolgokat, amik főleg a mióma eltüntetésére hatnak és azokat alkalmazom. Tetszett a végén, hogy a pozitív életszemlélet váltásról sok hasznos dolgot írtál. Hajni


Nekem nagyon sokat segítenek a gyógynövény teák. És nem is kellett olyan sokat várni az eredményre. Emese


Az endometriozis nyoma is eltűnt (ritka állítólag)… 2 hónapja sikertelen méhmegtartó műtétem volt, szervösszenövés miatt meghiúsult. A méhem és a miómáim ugyanott vannak ahol eddig. Ezért elkezdtem a mióma életmódváltást és mióma diétát, betartok mindent. Erős vérzésemre elkezdtem ……vitamint szedni és csökkent is a mennyisége. Szóval javaslom mindenkinek!!!!!!! A diéta, a sport és a gyógynövények fantasztikusan hatnak a közérzetemre, és ha nem kell, nem megyek többé kés alá. Kitartás mindenkinek! Edina


Gabi! Van egy jó hírem: Ha az ember betartja a táplálkozási előírásokat sikerülhet bontás:) nélkül a miómából meggyógyulnia. Van egy kúra, ami minden gyulladásos folyamatot megállít. XY…. irta le. Megcsináltam(8 hétig). Valóban hasznos, szinte azonnali a változás! Mindent köszönök! Magdi


Köszönöm Gabi nagyon sokat segítesz hogy testileg lelkileg jobban legyek . Inspirálsz! Jó lenne ha mások is figyelnének jobban a táplálkozásra, hogy ne hagyják az emésztésüket “lehűlni” sem, és az alhasukat sem, mert a rossz nedvek bent ragadnak és folyamatosan mérgezik a méhet és a belső szerveket. Ildikó


 

Gabi, másfél hónapja kaptam tőled a Mioma Organic Life-ot. Azóta igyekszem a magamévá tenni az új életszemléletet, táplálkozást. A miómám (egy 5,5 cm és két kisebb, 2 illetve 3 cm-es) a hormonháztartás felborulásával színesedik. Az ösztrogén és progeszteron aránya borult fel (ösztrogén javára). Kimondottan a pajzsmirigyem és a kortizol mutat erős eltérést. A pajzsmirigyem alulműködik.

A napokban voltam nőgyógyászati vizsgálaton és jó hírről tudok beszámolni. A javulás megindult. Az 53 mmes miómám már csak 47 mmes. A kisebbek szintén pár millimétert összementek. Ez még ugyan nem hatalmas változás, de másfél hónap alatt azt hiszem mégiscsak számottevő és mindenképp ösztönző.

Úgy döntöttem, hogy megpróbálok egy kicsit kevésbé “rágörcsölni” a miómára, picit kevésbé csak “befelé” figyelni, jobban nyitni kifelé, mindezt természetesen az eddigi megváltoztatott mióma gyógyító életmód folytatásával párhuzamosan. Judit


Szia Gabi!

Az imént értem haza a mióma kontroll ultrahangos vizsgálatról. Ugyanaz az orvos, aki tavaly áprilisban elő akart jegyezni mióma miatti méheltávolító műtétre, most azt nyilatkozta, hogy ezt a miómát én nagyon nem bántanám! Úgy fogalmazott továbbá, hogy a jelen eredmény alapján évenkénti kontrollt javasolna. Mivel korábban már volt nagyon nagy méretű a mióma, félévente menjek ellenőrzésre. Az orvosom bíztatott hogy csináljam az életmódomban tovább, amit megtettem magamért eddig. Elmondtam neki röviden, hogy mit változtattam és követtem el a napi életvitelemben, hogy elkerülhessem a műtétet. Ami nagyon jól esett, hogy ennek az orvosnak tényleg lehetett érezni az örömét. Jó ilyet tapasztalni! Hogy nem a műtétre “hajt”. Ha úgy érsz el jó eredményt, hogy nem (csak) az orvos segít, ajánl valamit, de magadat is beveted és azt az orvos képes elfogadni, veled együtt örülni a sikernek.

A mióma mérete egy év alatt így csökkent:

2014. július:156 x 120 mm (gyermekfej nagyság)

2015. július:90 x 79 mm

Ez nagyon szép eredmény! Kb. fele akkora, mint volt. Ildi

 

Nyolc hónapja megrendeltem a Mioma Organic Life tanulmányodat, melyet ezúton is nagyon köszönök. Volt egy 4 cm-es miómám melyet a lányom születése óta 18 éve folyamatosan diagnosztizáltak, de nem törődtek vele. Két évvel ezelőtt mivel az orvosok szerint a korom indokolja (48) műtétet javasoltak. Nem műtettem meg magam az erős vérzések és állandó vérszegénység miatt. Az év elején elkezdtem a programot elsajátítani, betartom az étrendet és szedem a vitaminokat, stb. Négy hónapig egyáltalán nem volt menzeszem, majd amikor megjött nyolc napig erős volt és nem akart szűnni. A mióma ez év májusára 3.5 cm-es lett, most augusztusban pedig már nem találták. Ennek nagyon örültem, azt gondolom ez mindkettőnknek sikeres történet. Köszönettel, Krisztina

 

A Mioma Organic Life anyag szuper, le se tudtam tenni amíg ki nem olvastam. Sok munkád fekszik benne, mert jól van felépítve, logikus, elfogadható. És legfőképpen nem méregdrága a megvalósítása. Én, mint laikus is megértem. Mivel sokat betegeskedem, és nincs pénzem gyógyszerre, meg nem is szeretem a gyógyszereket, sokat kutakodom (így találtam rád is) a természetes gyógymódok után. Olyan jó a könyved, hogyha anyagilag megengedhetném magamnak mindjárt beszereznék minden javasolt alapanyagot és “neki esnék” az összes Mioma Organic Life javaslat megvalósításnak mint “Floki a lábtörlőnek”! Üdv, Marcsi

 

 

BejegyzésKrisztina Hamra Varga által