A mióma természetes úton történő gyógyítása

Rólam

Cserháti Gabi

vagyok, 1967-ben születtem.

Magam is miómával, adenomiózissal, erős menstruációs vérzéssel, erős alhasi, deréktáji fájdalommal (Cataflamon éltem) vashiányos vérszegénységgel, fáradtsággal, légszomjjal, csapnivaló közérzettel éltem.

32 éve járok rendszeresen nőgyógyászokhoz

Fiatalabb éveimben ritkábban, 36 éves koromtól meglehetősen gyakran.
A rendelőkben sosem voltam jó páciens, mert mindig idegesítően kérdezgettem.
A nőgyógyászati konzultáció során mindig rövidnek éreztem az időt. Úgy éreztem sürgetnek, máris mennem kell megválaszolatlan kérdésekkel. A rendelőt elhagyva azon törtem a fejem, vajon kihez forduljak most? Kivel tudnám összegezni az információkat? Ki segít nekem hogy helyes döntést hozzak?

A szakemberek által javasolt gyógyszerek és műtéti megoldások mellett szerettem volna információt kapni nőgyógyászati panaszaim alternatív kezelésének lehetőségeiről és a panaszok életmódbeli okairól.

Ilyen tájékoztatást nem kaptam.
Ezért kezdtem keresgélni itthon és külföldi oldalakon.

Az eredményt a 2013-tól működő mioma.hu oldalain látjátok.

Nem vagyok orvos. Eredeti végzettségem földrajz-testnevelés szakos tanár.
6 éves koromtól a testmozgás, az egészséges életmód megszállottja.

Életem során “mellékállásban” a környezetemben élőket folyton folyvást térítettem, aggitáltam egy egészségesebb élet kialakítására. Egészséges életmód iránti rajongásomat “hittérítő” tevékenységemet végre ezeken az oldalakon kiélhetem. 20 év diplomáciai kitérő után tértem vissza.

A hozzám hasonló problémával küzdő sorstársaimnak szeretnék plusz információt nyújtani az életmód kérdései és 38+ nőgyógyászati panaszok között fennálló feltételezett összefüggésekről, természetes és alternatív kezelési lehetőségekről.