Cserháti Gabi nőgyógyászati életmód blogja | Mióma.hu
A mióma természetes úton történő gyógyítása

Rólam

Gabi vagyok a mioma.hu alapítója.

26 éven keresztül a magyar egészségturizmus népszerűsítésével foglalkoztam külföldön.

Magam is miómával, adenomiózissal, erős menstruációs vérzéssel, kínzó alhasi fájdalommal (Cataflamon éltem) vashiányos vérszegénységgel, fáradtsággal, légszomjjal, csapnivaló közérzettel küzdöttem. 33 éve járok rendszeresen nőgyógyászokhoz.

A nőgyógyászati vizsgálatokat legtöbbször futószalagszerűnek éreztem.

Szinte mindig hiányérzettel, megválaszolatlan kérdésekkel jöttem el. A javasolt gyógyszerek és műtéti megoldások helyett természetes megoldást kerestem. Úgy éreztem a családalapításon túli nők nőgyógyászati problémái el vannak bagatellizálva. Úgy éreztem csak a babatervezés, babavárás időszakában vettek komolyan. 38 év felett 10-15 éven keresztül szinte minden nő küzd menstruációs panaszokkal, cikluszavarral, hormonproblémával, miómával. Úgy érzem ezt a női korszakot, ezeket a panaszokat nem kezelik kellő súllyal.

Szedjen hormonkészítményt!
Kivesszük a méhét!

Ezeket a megoldásokat elutasítottam. Úgy érzem az egészségügyi ellátás részéről nincs megfelelő tájékoztatás.

A hiányt a mioma.hu-n szeretném pótolni.

A mioma.hu a családtervezésen túli hölgyek nőgyógyászati panaszaira nyújt természetes és alternatív megoldásokat. A hagyományos nőgyógyászati műtétek és gyógyszerek mellett az életmód megváltoztatásával szeretnénk elérni valódi, a probléma gyökerét kezelő eredményeket.

Szeretném elérni hogy minél kevesebb testet, lelket megviselő sebészeti beavatkozás, szintetikus hormonkezelés és méheltávolítás történjen.

Mioma.hu vízió

  • Az oldalon található információkkal szeretném megkönnyíteni a 38-55 év korosztály változókori éveit. A mióma mint a korszak meghatározó betegsége ennek az életszakasznak a szimbóluma. Bővebb információ, háttéranyagok életmód és háztartás szervezés itthon és külföldön: mioma.hu/Tudásbázis  Sorstársak történetei
  • A nyugati “fiatalság kultusz” újra gondolása. Nőtársaimmal együtt bebizonyítjuk, egy 40 feletti nő is lehet vonzó és ellenállhatatlan. Egy kevésbé esztétikus külső, az elhízás nem a kor törvényszerű velejárója.
  • A mioma.hu önszerveződő Facebook csoport egymást információval segítő hölgyek közössége. A csoporttagok aktív szerepet vállalnak a jobb közérzet, a panaszmentes változókori évek megteremtése érdekében. Olyan hölgyek tartoznak ide, akik nem hagyják hogy az évek győzzenek!
  • Együttműködés, egészség programok más szervezetekkel

„Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány
Endometriózis Magyarország
Intima
Országos Makrobiotika Intézet
D-vitamin hiány és kezelése FB csoport
Jódpótlás tudományos alapokon FB csoport
Természetgyógyász Magazin

Ébredés Holisztikus Életmód Központ Eger

Zentrum der Gesundheit
Netzwerk Frauengesundheit

Legnépszerűbb bejegyzések, amelyek neked is segítenek:

8+2 kérdés amely segít eldönteni erős-e a menstruációs vérzésed

Mióma, ösztrogéndominancia szakorvosi kezelés összefoglaló

Mióma menopauza összefüggések 9 pontban 

Meddig tart a nők termékeny kora?

Menstruációs panaszok, szelíd gyógymódok I. és II. rész

13 tipp mire ügyelj ha vasat szedsz

Menstruáció szabadon I. Menstruáció szabadon II.

 

Népszerű információs termékek

Mioma Organic Life 2.0

Hormondiéta

Női Egészségtorna

T. Kriszta a kitartásról és az életmódváltoztatás hatásáról

48 éves vagyok. Pár éve nálam is megjelentek a mióma okozta szokásos kellemetlen tünetek: erős alvadékos menstruációs vérzés, hátfájás, ingerlékenység, kellemetlen alhasi fájdalom, vizelet-visszatartási problémák, anyagcsere gondok. Vékony alkatom ellenére a csípőm körül “úszógumi” kezdett kialakulni. Nem engedtem hogy megműtsenek, változtatásba kezdtem.
Nekem több dolog vált be. Elértem hogy a hasamban vannak ugyan a miómák de teljesen felpuhultak, alig érzem őket. A mióma tünetek teljesen megszűntek. (nincs erős vérzés, hátfájás….stb)
Azért is írom le mindezt mert olvastam hogy nagyon sokan feladják, inkább a műtét mellett döntenek.
Szerintem először saját egészségünket kell felmérni. Érdemes kísérletezni. Megtanultam egészségesebben élni, jobban odafigyelek testem jelzéseire.
Azt is megtanultam, nem azt kell nézni hogy az ultrahangon mit mér az orvos. A mióma ugyanis nem egy szabályos gömb, a mért eredmény teljesen orvosfüggő. Minden évben elmegyek rákszűrésre de már nem sokkolom magam hogy mekkorák a miómák, vajon mennyit zsugorodtak, vagy nőttek? Saját megérzéseimre hallgatok.
A torna, az életmód nagyon fontos. Ismét lapos a hasam, nem dudorodnak ki a miómák.
Szóval újra jól érzem magam.
T. Kriszta

 

mioma.hu
Elérhetőség: info kukac mioma pont hu
Mobil: 06 20 3305083
mioma.hu –  Szelíd nőgyógyászat 38+

 

Cserháti Gabi – a mioma.hu szerkesztősége Egerben található