Ingyen letölthető hasznos anyagok a mióma gyógyítására! | Mióma.hu
A mióma természetes úton történő gyógyítása

Ingyen letölthető tanulmányok a hormonegyensúly érdekében!

Töltsd le ingyen a négy dokumentumot a mióma növekedésének megfékezése, a hormonegyensúly megteremtése érdekében!

A letöltéshez klikkelj a linkelt szövegre!

ebook-haztNEM ÁTVERÉS A BIO! A bio és hagyományos termelésből származó zöldségek, gyümölcsök összehasonlítása. Valóban egészségesebbek a bio termékek mint a hagyományosak? Peszticid mit jelent? Mennyivel kisebb arányban tartalmaznak a hormonrendszert károsító növényvédő szereket a biotermékek? Milyen eszközökkel védekezhetsz a vegyszerek ellen? 6+1 tipp ehhez! Hogyan vélekedik a Magyar Tudományos Akadémia munkatársa a bio vagy hagyományos kérdéssel kapcsolatban? Mi a „JÓ HÍR”? Ebben a tízoldalas tanulmányban egy osztrák és egy svéd környezetvédelmi kutatásról olvashatsz, amelyben számokkal, mérési eredményekkel támasztják alá hogy a bio valóban bio. Ha eddig voltak kétségeid a bio zöldségek, gyümölcsök vegyszermentességével kapcsolatban, most eloszlik a kétely. Nyisd meg a linket!

Bio vagy hagyományos? Egy svéd-osztrák kutatás bebizonyítja>>

Ebben a tízoldalas tanulmányban egy osztrák és egy svéd környezetvédelmi kutatásról olvashatsz, amelyben számokkal, mérési eredményekkel támasztják alá hogy a bio valóban bio. Ha eddig voltak kétségeid a bio zöldségek, gyümölcsök természetes voltával kapcsolatban, most itt a meggyőző bizonyíték. Megtudod itt:.

ebook-ultrahangBár még Magyarországon nincs fókuszált ultrahangos mióma eltávolítás, az eszközpark telepítése és a kórházi háttér kiépítése (tudomásom szerint) előkészítés alatt van. Ez az eljárás lehetőséget nyújt bizonyos mióma típusok fájdalommentes, “vágás nélküli”, kórházi tartózkodás nélküli, de a termékenység megtartása melletti eltávolításra. A mióma eltávolítását úgy képzeld el, mintha az alma magházát vágás nélkül távolítanák el. Érdemes megismerned ezt az új módszert. A leírásban találsz egy mióma műtéti módszerek összehasonlító táblázatot. Láthatod a különbséget a kórházi tartózkodás, a gyógyulás és a munkába állás időtartama, a beavatkozás mellékhatásai és a termékenységre gyakorolt hatás szempontjából.

Mióma kezelése fókuszált ultrahangos eljárással (letölthető pdf)

.

ebook22pont

Az lenne a legjobb ha soha nem lennénk betegek. A betegség megelőzés, az önmagunkért való felelősségvállalás és az önrendelkezés jogát nem lehet eleget hangsúlyozni. 22 pontban foglaltam össze a jóindulatú méhdaganat, a mióma és hormonális problémák  megelőzése érdekében teendő legfontosabb lépéseket.

A mióma megelőző életmód 22 pontja (letölthető pdf)

 

 

 

ebook-haztTöbb bejegyzésben olvastad hogy a mióma és hormonális problémák kialakulásának egyik oka, a környezetünkben megtalálható vegyszerek, a feldolgozott élelmiszerekből a testünkbe kerülő mérgek. Ezekkel a káros, az ösztrogén dominanciáért, a fokozott sejtosztódásért felelős anyagokkal más néven xenoösztrogénekkel minden nap találkozunk. Észrevétlenül vesznek körül bennünket, ott vannak a tisztítószerekben, a gyümölcsök héjában, a parketta ragasztóban, de még a húsleveskockában is. Egy kis odafigyeléssel könnyen elkerülheted őket. Tudd meg melyek ezek az ösztrogénhatású vegyületek, a háztartásodból még ma száműzd őket!

Mit kerülj a háztartásban?  (letölthető pdf)

.