[Mioma Organic Life Slim]

[Mioma Organic Life Slim]

A Mioma Organic Life Slim a Mioma Organic Life 1.0 és a 2.0 (2015–2016) kisebb terjedelmű változata.

A Mioma Organic Life 2.0 169 oldalon mutatja be a mióma és ösztrogén dominancia kezelésének természetes eszközeit. A Slim változat 95 oldalon. Sok nő tartozik a mioma.hu táborába. Különböző nők, különböző igényekkel, különböző tudással és más-más lehetőségekkel tartoznak hozzánk. Van aki alföldi kisvárosban él, van közöttünk aki Londonban vagy budapesti multinacionális vállalatnál dolgozik, van aki Svájcból ír, van aki otthonról kisbabával és van aki Erdélyből követ minket.

A Mioma Organic Life Slim összeállításával célunk

A Mioma Organic Life Slim segítségével olyan összeállítást szeretnék az olvasó kezébe adni, amely az életmódbeli változtatások minimuma, a mióma panaszok enyhülése és a mióma növekedésének megállítása érdekében.

A Mioma Organic Life Slim célja hogy a 38+ női korosztály életminőség javításának érdekében tett életmódbeli változtatások szélesebb körben elérhetővé váljanak.

Miben segít a Mioma Organic Life Slim?

A Mioma Organic Life Slim életmód természetes eszközök tárházát nyújtja

a hormonális egyensúlyvesztés

a mióma

a menopauza bekövetkezése előtti nehéz évek

az ösztrogén dominancia

okozta nőgyógyászati panaszainak csökkentése érdekében.

Te teheted a legtöbbet önmagadért!

Miben azonos a Slim változat mint a Mioma Organic Life 2.0?

  • Ugyanaz a tematika. Részletes tartalomjegyzéket itt találsz: Mioma Organic Life 2.0.
  • Életmód, Táplálkozás, Napi vitamin és ásványi anyag szükséglet mióma esetén, Természetes progeszteron hatású növények, Daganat összehúzó hatású növények, Mióma, antiösztrogén diéta, Javaslat folyadékpótlásra, Milyen olajat használj a hagyományos helyett? Mit használj cukor és édesítőszerek helyett? Ösztrogén semlegesítés, méregtelenítés, Testmozgás, Speciális kismedencei mozgásformák, Stresszoldás, Bevásárló lista I.
  • A Mioma Organic Life 2.0 frissített változatával egyes fejezeteknél egyezik meg. Például az ásványi anyag és vitaminpótlás a méh egészségének helyreállítása érdekében fejezet. Vagy miért fontos a mióma diétában az ételek glikémiás indexe?

Miben más a Slim változat mint a Mioma Organic Life 2.0?

  • 169 oldal helyett 95 oldal terjedelem.
  • A természetes megoldások száma fejezetenként kevesebb.
  • Öt heti és havi bontásban összeállított drogéria, gyógyszertári, bio piac bevásárló lista helyett csak egy bevásárló lista.
  • Alacsonyabb ár: 4900 forint.

A Mioma Organic Life Slim megvásárlásával járó előnyök

A kellemetlen nőgyógyászati vizsgálatokra járás gyakorisága csökkenhet.

Háromszor annyi munkát tudsz elvégezni, mint korábban.

A menstruációs ciklus rendeződhet, a túl erős vérzés mennyisége csökkenhet.

Türelmesebbé, kiegyensúlyozottabbá válsz.

A kellemetlen közérzet, az erős menstruációs vérzés miatt kiesett munkaórák száma csökken.

Javul a közérzeted, az életminőséged.

Pénzt takarítasz meg.

Több programon, utazáson vehetsz részt, hiszen nem kell már mindig a mosdót keresni.

Több időt tölthetsz a családdal.

Kis lépések minden napra!

A Mioma Organic Life Slim segítséget nyújt az mióma és ösztrogén dominancia okozta panaszok enyhítése, a 38+ nők életminőségének javítása érdekében.

Miért döntöttem az online kiadás mellett?

Gyorsaság

Vásárlás után azonnal letölthető. (Kivéve a nyári, téli szabadság ideje vagy ha a technika ördöge közbeszól, de akkor is maximum 12 órán belül rendelkezésedre áll.)

Nincsenek földrajzi korlátok

Erdélyben vagy Londonban, akár az USA-ban élő hölgyek számára is a vásárlást követően egy órán belül redelkezésre áll.

Te is tudod mégsem lehet eleget ismételni!

  • Te teheted a legtöbbet önmagadért!
  • Egyedül Te vagy képes arra, hogy életmód változtatással befolyást gyakorolj a mióma növekedés gyorsaságára, a növekedés visszafordítására.
  • Mióma műtét után 50 % az esély a mióma visszanövésre, a panaszok kiújulására. A visszanövés sokszor 4 hónapon belül megtörténik. Ne engedd, hogy ez bekövetkezzen!
  • Az organikus megoldások lényegesen kevesebbe kerülnek, mint a műtét! Nem beszélve a műtéttel járó testi, lelki megpróbáltatásokról!
  • A természetes módszereknek nincsenek hosszabb távon más szerveket károsító mellékhatásai.

Rendben! Változtatni fogok az életmódomon!

A Mioma Organic Life Slim-et szívem szerint ingyen adnám oda minden nőnek.

Azonban szeretném folytatni a mióma, ösztrogén dominancia, 38+ nők természetes eszközökkel történő életminőség javításával kapcsolatos kutatásaimat. Továbbra is szeretném biztosítani a folyamatosan bővülő információt havonta 50.000 nőtársamnak.

Hogy e célok teljesüljenek, szeretném kérni a segítségedet. Számítok támogatásodra, amely egy privát nőgyógyászati vizsgálat árával egyezik meg. Egy privát nőgyógyászati vizsgálat áráért hozzájutsz egy, a magyar piacon hiánypótló gyűjteményhez.

E gyűjtemény bemutatja hogyan változtass az életmódodon a mióma, az ösztrogén dominancia és a 38+ nőgyógyászati panaszok enyhítése érdekében.

A Mioma Organic Life Slim árának kifizetésével Te is hozzájárulsz a mioma.hu weboldal informatikai hátterének biztosításához.

Ha nem vagy elégedett a Mioma Organic Life Slimmel, jelezd e-mailben a vásárlástól számított 30 napon belül. A tranzakciós költség levonása után (500 Ft) 3 napon belül visszautaljuk a vételárat a megadott bankszámlaszámra.

Mindez mennyibe kerül?

  • A Mioma Organic Life Slim letölthető elektronikus változat ára bruttó 4900 forint.

Fontos!

Mi történik a megrendelés után? Miután kitöltötted az adataidat és megnyomtad a Megrendelem gombot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a megrendelés adataival. Ezután a szamlazz.hu kiküld egy linket. A mioma.hu-t üzemeltető Emporium Consulting Kft. pénzügyi stratégiai partnere a szamlazz.hu és az OTP Simple. A szamlazz.hu által kiállított díjbekérőt ezt követően e-mailben kapod meg. Itt a Számlaletöltés linkre, majd a Kifizetem linkre kattintva a rendszer felajánlja a fizetési mód választást. Az OTP Simple online fizetési rendszeren keresztül banki átutalással vagy bankkártyával tudsz fizetni. Rendeld meg ma!

Megrendelem

a Mioma Organic Life Slim életmód programot

melynek ára brutto 4900 forint.