Enzim a mióma kezelésben

Ha miómád van és a tünetek egyre súlyosabbak, de nem szeretnél drasztikus műtéti beavatkozást, kínálkozik számodra a mióma természetes úton történő gyógyítására egy itthon még kevésbé ismert megoldás. Létezik egy enzim, amely elhalt szöveteket, vérrögöket, cisztát, miómát képes a szervezetben feloldani, megsemmisíteni.  A gyógyszer kanadai szabadalom. Tudomásom szerint jelenleg Magyarországon nem lehet kapni. (Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában igen).  A továbbiakban nevezzük ezt az anyagot mióma lebontó enzimnek. Ázsiában táplálékkiegészítőként használják immár 30 éve. Az Egyesült Államokban 15 éve van piacon, Európában 2-3 éve kapható. 

A mióma lebontó enzimet a selyemhernyó gyomrának váladékából állítják elő.

Hogyan működik az enzim?

A speciális enzim segítségével a fibrinből vagy hegszövetekből álló miómákat egy fehérje feloldó művelettel el lehet távolítani. A mióma lebontó enzim huzamos ideig történő használatával kitakarítja a szervezetedből a miómát előidéző lerakódott mérgeket, a káros ösztrogéneket. A mióma lebontó enzim képes feloldani, eltávolítani a beteg, nem a szervezetbe való szöveteket. Ezenkívül nagyon erős gyulladásgátló, teljesen tiszta organikus anyagból áll, ezért semmilyen mellékhatása nincs.

A mióma lebontó enzim megsemmisíti a szervezetben található káros fehérjéket

Dr. Hans Alfred Nieper (1928-1998) Németország egyik világszerte legismertebb orvos-biológus kutatóorvosa megvizsgálta a lebontó enzim működését és meggyőződéssel támasztotta alá az enzim hasznos tulajdonságait. Az enzimet a selyemhernyó gyomrában található baktériumokból állítják elő. Dr. Nieper kutatása is bebizonyította hogy az enzim használatának nincs a szervezetre káros mellékhatása. 

 Mire jó még a titokzatos enzim?

A lebontó enzim működése során az emberi testben felfalja az elhalt sejteket, úgy mint vérrögöt, a véredények belső falán található hámlást, koleszterin lerakódást. Visszafejleszti a visszereket, eltávolítja a cigaretta okozta lerakódásokat a tüdőben. Kitűnő gyulladásgátló, segíti a műtétek utáni sebek gyógyulását. Az enzim feloldja a sérült sejteket míg sértetlenül hagyja az egészségeseket. Az enzim vérhígító tulajdonsággal is bír, úgy mint az aszpirin vagy más hasonló vérhígító termékek. Az enzim hatalmas előnye a többi vérhígítóval szemben, hogy szinte „felfalja” a vérben létező hordalékot, káros anyagokat, így a vér természetes módon válik folyékonyabbá.  Míg más vérhígítók gátolják és feloldják a vérben lévő hordalékot, de nem tüntetik el a meglévő lerakódásokat a véredényekből.

Az enzim nem idéz elő  gyomorbántalmakat mint sok más gyógyszer. Tetejében más gyógyszerekkel párhuzamosan is használható.

Mióma fibrin bontó enzim további egészségügyi előnyök

  • megsemmisítheti az elhalt szöveteket, cisztát, miómát
  • tisztítja a véredényeket, tisztítja az érfalat, vérhígító hatású
  • csökkenti a gyulladást és fájdalmat
  • gyorsítja a sebgyógyulást
  • segíti a szervezetben lévő nehézfémek megkötését
  • erősíti az immunrendszert

Ismereteim szerint Magyarországon még nincs forgalomban, de Németországból, Ausztriából behozható.

(Ára Németországban brutto: 65.98 Euro, 60 db kapszula 2013-ban)

Az enzimet az FDA (U.S. Food and Drug Administration) biztonságos terméknek minősítette.

Klikkelj további hasznos mióma információkért:

Mióma tünetei Mióma kialakulásának okai Mióma kezelése természetes úton  Mióma kezelése orvosi segítség  Hasznos tények…, amelyeket érdemes tudnod!  Mióma főoldal  Mióma történetek

 

Comments (38)
Add Comment
  • Szasz Dalma

    Jo napot kívánok valaki meg tudja mondani az enzim pontos nevet vagy csomagolast hogy nez ki?Szeretném megvenni nagyon fontos lenne

  • Kiss Alexandra

    Szép estét kívánok! Megkaphatnám én is E-mailben az enzim nevét? Mindenképpen szeretném megvenni és kipróbálni! Köszönöm szépen, Alexandra

  • Kiss Alexandra

    Szép estét kívánok!

    Mivel én itt Németországban élek,nekem elvileg könnyű lesz beszerezni az enzimet. Megkaphatnám én is E-mailben a pontos nevét?Sajnos az utóbbi időben nagyon gyakoriak lettek a miómáim miatti tünetek,ma voltam épp nőgyógyászati ultrahangon és a méhemen belül már szinte mindenhol található pici apró mióma. Elkezdtem gyógyteákat inni és holnaptól a barátcserje tablettát is szedni,de ezt az enzimet is szeretném mindenképp kipróbálni, mert nagyon jókat olvastam róla! Köszönöm szépen. Kiss Alexandra

  • Ágnes

    Kedves Gabi!
    Én is szeretném megvenni ezt a Serrapeptase enzimet. Németországban hol lehet beszerezni? Amazonon néztem, van ott sok fajta, és nem tudom melyik lenne a helyes. Nekem már kb. 2015 óta van miomam. Most egy az elleni hormonspirálom van, amit most a nyáron cserélni kellene, mert meglesz az öt év, hogy használom. A mioma mérete kb. 4 cm. Tehát a hormonspirál használata óta szinte nem változott. Az orvosom már felvetette a műtétet. Lehet ezt az enzimet szednem, ha hormonspirálom van? Nem szeretnék műtétet. És milyen adagban és hogyan javasolt a szedése? Persze igyekszem egészségesen élni és a citrom kúrát is kipróbálom. Nem tudom összefügg-e a mióma meglétével a hamar zsírosodó haj és bőr illetve nagyon enyhe arc szőrzet – hogy ezek is az ösztrogén túlzott jelenléte okozhatja? Viszont serdülő koromban is voltak gondjaim a zsíros hajjal és bőrrel.
    Nagyon szépen köszönöm válaszát.

    • Cserháti Gabi

      Kedves Ági, ha szabad javasolnom a legmagasabb hatóanyag tartalmú enzimet vásárold. Ebből elég a napi egy szem. Szerintem itthoni webárauházakban is kapható. Rövidebb idő alatt kiszállítják. Két, három hónap szedés után érezhető a hatása, mioma.hu betegtapasztalatokat figyelembe véve. Véleményem szerint lehet szedni az enzimet hormonspirál mellett. A zsíros haj és arcszőrzet szintén hormonproblémára utal, bár ez az életkor emelkedésével egyre gyakoribb. Egy a szervezetet megtisztító kúra, esetleg(beöntés)tej, hús, fehér liszt, cukormentes, de természetes alapanyagokkal dolgozó hormondiéta nagyon sokat segíthet, a panaszok akár meg is szűnhetnek. Jobbulást kívánok!

  • Yvett

    Kedves Gabi, engem is érdekelné az enzim esetleg a calcium AEP2 lenne az táplalékkiegészítőkben lehet kapni külföldön.
    Vagy a sokat emlegetett a serrapeptaz? Elsősorban pajzsmirigy miatt kellene. Előre is köszi. Szép napot kívánok!

    • Cserháti Gabi

      Igen Ivett, a sokat emlegetett Serrapeptaze „fibrinlebontó” enzim.

  • Judit

    Jó estet ,

    Érdeklődnek , hol lehet beszerezni ezt az enzimet és / vagy mi a pontos neve? Talán csak az figyelmemet kerülte el, h nem találom a leírásban .
    Köszönöm

  • Ducsai Monika

    Sziasztok! Tudnatok abban segiteni,hogy engem erdekelne a Serrapeptase enzim, angliaban elek,es latom hogy itt elvileg beszerezheto. Van vkinek tapasztalata esetleg,szedtetek -e? Koszonom szepen.