Ingyen letölthető tanulmányok a hormonegyensúlyért

Töltsd le ingyen a négy tanulmányt a mióma növekedésének megfékezése, a hormonegyensúly megteremtése érdekében!

A letöltéshez klikkelj a linkelt szövegre!

AZ EGYENSÚLYTEREMTŐ BIOTERMÉKEK: NEM ÁTVERÉS A BIO címmel a bio és hagyományos zöldségek és gyümölcsök összehasonlításáról olvashatsz.

Valóban egészségesebbek a bio termékek? Mennyivel kevesebb hormonrendszert károsító növényvédőt tartalmaznak? 6+1 tipp: hogyan védekezhetünk a vegyszerek ellen? Hogyan vélekedik a Magyar Tudományos Akadémia munkatársa a bio vagy hagyományos kérdésről? Mi a JÓ HÍR tőle? A tízoldalas tanulmányban egy osztrák és egy svéd környezetvédelmi kutatásról olvashatsz, amelyben számokkal, mérésekkel támasztjuk alá a bio termékek hormonrendszerkímélő hatását. Kételkedtél a biozöldségekben, gyümölcsökben? Töltsd le ingyen a tanulmányt! Kezeld a mióma, ösztrogén dominancia, premenopauza panaszokat természetesen!

Miért vásároljunk bioélelemiszereket?

Ebben a tízoldalas tanulmányban egy osztrák és egy svéd környezetvédelmi kutatásról olvashatsz, amelyben számokkal, mérési eredményekkel támasztják alá hogy a bio valóban bio. Ha eddig voltak kétségeid a bio zöldségek, gyümölcsök természetes voltával kapcsolatban, most itt a meggyőző bizonyíték. Megtudod itt:.

Bár még Magyarországon nincs fókuszált ultrahangos mióma eltávolítás, az eszközpark telepítése és a kórházi háttér kiépítése (tudomásom szerint) előkészítés alatt van. Ez az eljárás lehetőséget nyújt bizonyos mióma típusok fájdalommentes, „vágás nélküli”, kórházi tartózkodás nélküli, de a termékenység megtartása melletti eltávolításra. A mióma eltávolítását úgy képzeld el, mintha az alma magházát vágás nélkül távolítanák el. Érdemes megismerned ezt az új módszert. A leírásban találsz egy mióma műtéti módszerek összehasonlító táblázatot. Láthatod a különbséget a kórházi tartózkodás, a gyógyulás és a munkába állás időtartama, a beavatkozás mellékhatásai és a termékenységre gyakorolt hatás szempontjából.

Mióma kezelése fókuszált ultrahangos eljárással (letölthető pdf)

.

Az lenne a legjobb ha soha nem lennénk betegek. A betegség megelőzés, az önmagunkért való felelősségvállalás és az önrendelkezés jogát nem lehet eleget hangsúlyozni. 22 pontban foglaltam össze a jóindulatú méhdaganat, a mióma és hormonális problémák  megelőzése érdekében teendő legfontosabb lépéseket.

Mióma kezelő hormonbarát életmód 22 pont (letölthető pdf)

 

 

 

Több bejegyzésben olvastad hogy a mióma és hormonális problémák kialakulásának egyik oka, a környezetünkben megtalálható vegyszerek, a feldolgozott élelmiszerekből a testünkbe kerülő mérgek. Ezekkel a káros, az ösztrogén dominanciáért, a fokozott sejtosztódásért felelős anyagokkal más néven xenoösztrogénekkel minden nap találkozunk. Észrevétlenül vesznek körül bennünket, ott vannak a tisztítószerekben, a gyümölcsök héjában, a parketta ragasztóban, de még a húsleveskockában is. Egy kis odafigyeléssel könnyen elkerülheted őket. Tudd meg melyek ezek az ösztrogénhatású vegyületek, a háztartásodból még ma száműzd őket!

Mit kerülj a háztartásban?  (letölthető pdf)

.