Házi gyógynövényes ételízesítő

hormonbarát ételízesítő egészségtudatos hölgyeknek

A vashiányos vérszegénység és a perimenopauza egyik kísérője a lassú anyagcsere, amelyek miatt a hidegérzet fokozódhat.  Hogy jól induljon a nap, reggelire fogyaszthatsz forró leveseket. A vérkeringésserkentő, reggeli  forró levesek egész napra átmelegítenek. A reggeli levesek ízesítéséhez ajánlok egy házi vegeta receptet. Ha szereted a gyógynövények ízét, használhatod az oldalon található vérzéscsillapító, májtisztító, ösztrogén kivezető gyógynövényeket.

Házi vegetás forró leves

A háziasszonyok többsége a leveseket bolti vegetával ízesíti. Pedig az ízfokozó mentes házi vegeta elkészítéséhez csupán a hozzávalókat kell ismerni,  elkészítése egyszerű és nem időigényes. Egy dekoratív üveg házi vegeta a zöld konyha rajongók számára ideális ajándék. Házi termesztésű, vegyszermentes szárított fűszer és gyógynövényekből  rövid idő alatt elkészülhet a hormonegyensúly helyreállítását elősegítő házi vegeta.

Kapcsolódó bejegyzések: mióma tünet mióma kezelése természetesen mióma öngyógyítás  mióma autolízis

8 ösztrogén dominancia csökkentését meghiúsító táplálkozási tévhit  Étrend hatása szerveinkre mióma műtétnél December hízás nélkül  A menstruációs fájdalom csillapítása természetesen

Gyógynövényes házi ételízesítő elkészítése

Hozzávalók

6 teáskanál lestyán

4 teaskanál turbolya

3 teáskanál snidling

3 teáskanál petrezselyem

2 teáskanál kakukkfű 

1 kanál szárított árvacsalán

2 kanál szárított sárgarépa

Elkészítése egyszerű. A szárított fűszer és gyógynövényeket egy üvegbe öntöd, majd jól összekevered. A gyógynövényes vegetát használhatod hormondiéta levesekbe, sült zöldségek, hormondiéta köretek, zöldségchipsek, zöldségkrémek ízesítére.  Kapcsolódó bejegyzések: Három hormondiéta szezonális szendvicskrém  Őszi céklakúra és egy vasban gazdag céklaketchup

Egy liter levesbe 2-4 kanál fűszerkeverék szükséges, attól függően hogy híg leves, vagy sűrű egytálételt készítesz. Mivel a bolti vegetától eltérően a házi nem tartalmaz sót, az ételt külön sózd meg. Erre a műanyagszemcse mentes ásványi anyagokban gazdag parajdi só tökéletes.  A bolti vegeta „agyonsózott”, kevesebb zöldség és a gyógyhatású összetevőt tartalmaz a házi vegetához képest. A házi fűszerkeverék természetes, hormonbarát alapanyagokat tartalmaz.

A bolti vegeta „agyonsózott”, kevesebb zöldség és a gyógyhatású összetevőt tartalmaz a házi vegetához képest. A gyógynövényes vegetát használhatod hormondiéta levesekbe, sült zöldségek, hormondiéta köretek, zöldségchipsek, zöldségkrémek ízesítére.  Fotó: Pinterest.at

Tipp

A házi vegetát további ösztrogén dominancia csökkentő és nyirokkeringés-serkentő szárított növénnyel dobhatod fel: mezei zsúrló, medvehagyma, martilapu, oroszlánfog. sarkantyúka, málnalevél, pásztortáska.

A gyógyhatású összetevők használatát fantáziádra bízom, a szárított vadnövényeket is bátran használhatod.

Szakorvosi kezelés melletti kiegészítő életmód terápia

Mioma Organic Life 3.0 életmód + Hormondiéta étrend és receptgyűjtemény + Női Egészségtorna kismedencei torna a hormonegyensúly érdekében Kattints és gyógyulj természetesen!

Termékeinket külön is megvásárolhatod

Hormondiéta

digitális kismedencei Női Egészségtorna 

Mioma Organic Life 3.0  életmódprogram 

Forrás:

https://www.smarticular.net/suppengewuerz-selber-machen-getrocknete-kraeuter/

https://parajdisokincsek.hu/

hormondiétamióma kezelés természetesentermészetes eszközök a mióma panaszok mérséklésében
Comments (0)
Add Comment