Zöld csomagolás mióma esetén

Alufóliába csomagolt illatos almás pite? Alufóliával letakart ropogós grillcsirke? Alufóliára helyezett grillezett zöldségek?

Az alufóliát jobb elfelejteni!

Mióma, ösztrogéndominancia, hormonegyensúly problémák merültek fel nálad? A mióma természetes kezelése felé vezető úton méregtelenítő szervünk a máj tehermentese jegyében a tiszta, élőanyagban gazdag táplálkozás mellett a konyhai eszközök tisztaságára is figyelni kell.

Ezért nem mindegy hogy mit és milyen edényben főzöl, milyen csomagoló anyagot használsz?

Az alufóliában található nehézfémnek minősülő alumínium mentális hanyatlást, hormonzavart, a csontokban a kalcium helyét elfoglalva a csontritkulás felgyorsítását idézi elő. Nem is hinnéd hogy a nehézfémek miatti májkárosodásnak később mióma formában a női méh „issza meg a levét”. Túlterhelt máj esetén a női méh veheti át ugyanis a máj méregtelenítő szerepét.

Milyen hormonrendszer kímélő csomagolást használj otthon alufólia helyett?

Az üde zöld banánlevél nem csak háztartási csomagoló anyag, hanem kórházi kötszerek ötször jobb helyettesítője.Érdekességek a banánlevél otthoni használatáról itt:

Hogyan használd a banánlevelet a konyhában a toxikus alufólia helyett?

Miért hasznos a banánlevél?

Zöld csomagolás mióma esetén mioma.hu by Gabi Cserháti on Scribd

 

Mióma, ösztrogéndominancia kezelése, hormonegyensúly természetesen

A mióma ösztrogénfüggő daganat melynek okai a gyakori peteérési zavar (a tüszőrepedés elmaradása, a progeszteronhiány, az egyoldalú ösztrogénterhelés). Ilyen esetben tehát a kiváltó okot kell megszüntetni. Hogy ez sikerüljön életmódváltással befolyást gyakorolhatsz a mióma növekedés gyorsaságára, vagy a növekedés visszafordítására. Ha kitartó vagy és az életmódváltoztatást jól csinálod a miómák akár el is sorvadhatnak. Ebben segítünk! Életmód a kínzó mióma-menstruációs panaszok megszüntetése, a hormonegyensúly érdekében Étrend a hormonegyensúly helyreállítása érdekében

 

Inspiráció

https://www.zentrum-der-gesundheit.de/alternative-zu-alufolie-bananenblaetter.html

Az orvosok figyelmeztetnek: Ha eddig alufóliát használtál, soha többé ne tedd vagy végzetes következményekkel kell szembenézned!

https://www.hazipatika.com/psziche/csalad/cikkek/ezert_tilos_alufoliaba_csomagolni_az_etelt/20160520153734

https://www.penzcentrum.hu/otthon/tudtad-ezert-eletveszelyes-alufoliaval-fozni.1049264.html

http://www.okotudat.hu/index.php?p=hirek&id=394

https://kockazatos.hu/anyag/alum%C3%ADnium

életmódösztrogéndominancia
Comments (2)
Add Comment
  • Kriti Kusan

    „Az alufóliában található nehézfémnek minősülő alumínium mentális hanyatlást, hormonzavart, a csontokban a kalcium helyét elfoglalva a csontritkulás felgyorsítását idézi elő. ” Csak egy icipicit kellene tájékozódni, hogy egy ekkora butaságot ne írjon le valaki. Az alumínium ugyanis könnyűfém.

    • Cserháti Gabi

      Kedves Kriti! Köszönöm tájékoztatásodat miszerint az alumínium nem nehézfém hanem könnyűfém. Az alumínium – bár könnyűfém, de toxicitása miatt a nehézfémek között említhető (dezodor, edények, teák), ezért az alumínium minden formája az ösztrogén dominancia kezelése miatt kerülendő. „Az orvoslásban a toxikus fémeket tekintik nehézfémeknek,[1] atomsúlyuktól függetlenül: a „nehézfémmérgezés” jelentheti túlzott mennyiségű vas, mangán, alumínium, higany, kadmium vagy berillium (a negyedik legkönnyebb elem) bevitelét, vagy akár az arzénét, ami valójában félfém.” Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Nehézfém stb. A cikk alatti forrásokban további hasznos információkat találsz.