Megjelent a Mioma Organic Life 3.0 életmódprogram

A mioma.hu célja az orvosi ellátás melletti kiegészítő tájékoztatás, a mióma, adenomiózis, perimenopauza tünetek életmódbeli enyhítése.  Intenzív, alvadékos vérzés, alhasi fájdalom vagy hangulatingadozás, hasi puffadás, végtagi ösztrogénfüggő ödémásodás esetén akár már egy-két életviteli változtatással közérzetjavulás érhető el.

Örömmel tudatom Veled, hogy elkészült a Mioma Organic Life 2.0 életmód program frissített változata a Mioma Organic Life 3.0. A koronavírus pandémia időszakában nem szeretnénk további terhet róni hölgytársainkra, ezért az új kiadás ára változatlanul 9.900.-Ft.

Megjelent a Mioma Organic Life 3.0 életmód program, amely a Mioma Organic Life 2.0 kibővített változata. A Mioma Organic Life életmód kiadványok már hölgyek százainak segítettek a tünetek enyhítésében, a mióma zsugorításban, a vérszegénység megszüntetésében, a jobb életminőség elérésében. Fotó: pexels.com

Plusz információk a Mioma Organic Life 3.0 – ban

Mioma Organic Life 3.0 a Mioma Organic Life 2.0 életmód program olvasói tapasztalatokkal bővített változata

Tizenkilenc ÚJ fejezet
  • A generációk óta öröklődő vitamin és ásványi anyag hiány következtében a hormonális problémák egyre korábban, már pubertáskorban jelentkeznek. Hogyan reagál szervezetünk ha a tápanyaghiány permanens?
  • Milyen módszerrel vezetheted ki szervezetedből a hormonális problémát előidéző nehézfémeket?
  • Minden hölgy szervezete más, egyéni sajátosságok összessége. Mi lehet a miómához vezető, mindenkiben azonos életmód hiba?
  • Melyek az ösztrogén dominanciát súlyosbító bizonytalan hatású háztartási vegyszerek? Ha még használod otthonodban, így cseréld le őket.
  • Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) 2017 évi jelentése szerinti legszennyezettebb élelmiszerek listája és származási helyük. Ismerd meg őket, mielőtt a piacra indulsz vásárolni.
  • Olvasói javaslatok alapján összeállított négy új mióma alhasi pakolás. Hogyan készítsd el őket?
  • Hogyan használd ki a zöldkávé gyógyhatását?
  • Egy egzotikus fűszer és a D3 vitamin párosa az ösztrogén dominancia zsírpárna előidéző érzelmi evés és a változókori hangulatingadozás kezelésében.
  • Az ősi indiai gyógyászat az ayurveda készítménye és használata olvasói tapasztalatokkal kiegészítve.
  • Gyógyhatású gombák. A ganoderma gomba csodája és további gyógyhatású gombakészítmények.
  • Kimaradt menzesz? Az ayurveda gyógyteával a 28. napon pontosan megérkezik.
  • A mióma zsugorító kúrát elősegítő gyógynövény csepp és olaj kombináció.
  • A citrusfélék tízszeres C-vitamin mennyiségével rendelkező homoktövis a vérszegénység kezelésében, amellyel a vasraktárak feltöltési ideje feleződik.
  • A periódusos rendszer 53. eleme. Pótlása nemcsak mióma, de fibrocisztás érzékeny mellek kezelésében is elengedhetetlen. Mioma Organic Life 2.0 könyvajánlóval kiegészített olvasói vélemény.
  • Terápiás mióma fibrinbontó enzimek és élelmiszer lelőhelyek.
  • Az ösztrogén dominancia környezeti mérgeket, szintetikus anyagokat és élelmiszer adalékanyagok hatását semlegesítő, sejtközi anyagcserét elősegítő méhészeti termék. Állítsd a konyhapultra a mióma „gyilkos” életmód fegyverek sorába!
  • A középkori nőgyógyászat feledésbe merült gyógynövénye a XXI. századi természetes mióma terápiában.
  • Milyen más életerő vitaminokkal, nyomelemekkel együtt képes kiváltani méhgyógyító hatását az E-vitamin?
  • Jódos-sós gyógyvizes fürdő Budapesten és az ország két legfontosabb nőgyógyászati részleggel rendelkező gyógyvizes kórháza mióma, adenomiózis, más méhet érintő beavatkozásoknál. Hogyan szerezz beutalót háromhetes utókezelésre?
Megjelent a Mioma Organic Life 3.0 életmód program
Olvasói vélemény az előző kiadásról (Mioma Organic Life 2.0)

A Mioma Organic Life 2.0  életmód program segítségével a ciklusom visszaállt 26-30 napra és nem tart tovább 5 napnál! Nincs darabos bő vérzésem! A mióma mérete 47 mm volt, most 27 mm lett. (mioma.hu Facebook Horváth Hajnalka Szigetvár 2018)

Kedvezményes ajánlat

Mioma Organic Life 3.0 életmód program, Hormondiéta receptgyüjtemény, női méh szalagokat, izmokat erősítő, a petefészek vérkeringését serkentő kismedencei Női Egészségtorna együtt. Kattints! Enyhítsd mióma panaszaid természetesen!

 

életmódmióma kezelés természetesentermészetes eszközök a mióma panaszok mérséklésében
Comments (3)
Add Comment
  • .

    Sziasztok! 41 éves vagyok. Fél éve műtöttek. Nem voltak nagy panaszaim. Néha sok vér, migrén. Féltem, hogy rosszabbra fordul, ezért mentem a mióma ambulanciára. Ott rögtön mondta a doki, hogy két nagy mióma van (5 és 6 cm), hasi műtétre számítsak. Én viszont ragaszkodtam a laparpszkópiához. Erre azt mondta megpróbálja laparral eltávolítani. Műtét közben komplikációk adódtak, így mégis hasi műtéttel tárt fel. Nem kettő, hanem öt db mióma volt. (Előtte több doki is megnézte, egyik sem észlelte.) Műtét utáni felépülés nekem egy rémálom volt. A gyógyszerek vagy fogamzásgátlók igazából nem segítettek, ma már úgy gondolom van egy kiváltó oka, ezen kell változtatni, és az életmódváltás.

  • ZSU

    Kedves Gabi, a leirásban az van hogy a Vénusz cseppet a ligetszépe olajjal kell.szedni és egy kúra ideje harom hét. És mi van utána? Szedhető folyamatosan? Nemrég voltam UH igy most nincs lehetőségem visszaméretni a miomát, de amiota szedem a rozsaszines vérezgetés teljesen megszűnt. Most várom majd a menzeszt kiváncsi vagyok a lefolyására. Köszőnöm az ajánlást.

    • Cserháti Gabi

      Szia, úgy tudom egy hónap szünetet kell tartani és azután a kúra kezdődhet újra.