Természetes útipatika

Az útipatika természetes alternatívái

Elkészült a hormonrendszerkímélő természetes útipatika összeállítás nem csak 38+ nőknek. Az útipatika gyógyszerek természetes alternatívái a legfontosabb egészségügyi problémák szerint: hasmenés, székrekedés, hányás, rovarcsípés, napvédelem, napégés kezelése, sebfertőtlenítés, napszúrás. Elkészült a hormonrendszerkímélő természetes útipatika összeállítás nem csak 38+ nőknek.

Mióma, ösztrogén dominancia, változókori panaszok természetes kezelése, a hormonegyensúly helyreállítása érdekében lehetőleg mellőzd a vegyipari laboratóriumokban előállított máj és vesekárosító gyógyszereket. Az ösztrogén hatású vegyületek mellőzése, a természetességhez való visszatérés életünk minden területén közérzetjavulásban mutatkozik meg.

A nyári szabadság az év legértékesebb napjait jelenti mindenki számára. Minél körültekintőbben készítjük elő, annál jobban sikerül. Nyaralásra általában magunkkal viszünk néhány alapgyógyszert. Ezeket azonban helyettesíthetjük mellékhatás nélküli természetes anyagokkal is.

pixabay.com

Mire cseréld az útipatika gyógyszereit?

Melyek az útipatika természetes alternatívái?

Milyen egészségügyi problémák fordulhatnak elő nyaralás alatt?

  • hasmenés
  • székrekedés
  • hányás, hányinger kezelése
  • rovarcsípés elleni védelem
  • napvédelem
  • napégés utáni kezelés
  • sebfertőtlenítés
  • gyógykenőcs
  • napszúrás és kezelése

Milyen természetes anyagokat vigyünk magunkkal gyógyszerek helyett? A gyógyszertárakban, drogériákban ezerféle terméket találunk. Ha a természetes megoldások kedvelője lévén, nem szeretnéd mióma növekedés serkentő mesterséges anyagokkal feleslegesen terhelni szervezeted, a patikákban aligha találsz megfelelő terméket.
Ezért egy összeállítást készítettünk a leggyakrabban használt gyógyszerek természetes változatainak felsorolásával. Használd egészséggel a természetes és vegyszermentes útipatikát!

Természetes útipatika PDF mioma.hu by Gabi Cserháti on Scribd

 

Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kíván a mioma.hu csapata!

A természetes gyógymódokat kedveled? Mióma, ösztrogén dominancia, változókori panaszok esetén fordulj hozzánk, segítünk!  Korábbi bejegyzések amelyek segítségedre lehetnek: Mióma és nyirokkeringés:9 tipp a nyirokkeringés élénkítése érdekében

Korunk betegségei: mióma, endometriózis

8+2 kérdés amely segít eldönteni rendellenes-e a menstruációs vérzésed? 

A rövidülő menstruációs ciklus: mi a megoldás?

13 tipp mire figyelj ha vasat szedsz?

8 ösztrogéndominancia csökkentését meghiúsító táplálkozási tévhit

A mióma pszichoszexuális háttere II.

Az egészséges ösztrogénszint

Olvasói történetek: nem vagy egyedül!

10 tudnivaló a női méhről

Endometrium: mit jelent?

Mióma, változókori panaszok gyötörnek, de nem szeretnél műtétet?

Adj magadnak időt, adj magadnak esélyt Próbáld ki a Mioma Organic Life 2.0 életmód, Hormondiéta és Női Egészségtorna gyógyító erejét!

Női Egészségtorna a te tornád!

27 perces, az online vásárlást követően a mioma.hu-n regisztrációval (egy internetbankos felülethez hasonlóan) indítható Női Egészségtorna a kismedencei energiaáramlás serkentését célozza. A gyakorlatsor mióma, endometriózis, méhsüllyedés műtét előtt vagy után álló hölgyek tornája. Erősíti a kismedencei izmokat, záróizmokat és a méh felfüggesztését biztosító szalagokat. Serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést, a petefészkek hormontermelését. A rendszeresen végzett Női Egészségtorna segít a mióma természetes kezelésében, a műtét utáni gyorsabb felépülésben és a közérzetjavulás elérésében. Kattints a tornáért!

életmódhormonháztartásmióma megelőző életmód
Comments (0)
Add Comment