Mioma Organic Life életmód program | Mióma.hu
A mióma természetes úton történő gyógyítása

Mioma Organic Life életmód

A helyes életmód drasztikusabban csökkenti a betegségek kialakulásának kockázatát, mint korábban feltételezték. Tudományos kutatások bizonyítják hogy a nőgyógyászati betegségek, a hormonális problémák 80 százaléka életmód miatti okokra vezethető vissza. A kezeletlen növekedésnek induló mióma alhasi kismedencei fájdalmat, erős menstruációs vérzést okoz amely méheltávolításhoz vezethet.

Életminőség változás a Mioma Organic Life életmód segítségével

A hormonegyensúly helyreáll, a menstruációs ciklus rendeződik. A mióma, ösztrogéndominancia panaszok érezhetően enyhülnek.

A mióma nem növekszik tovább, egyes esetekben zsugorodik.

A női méhet érintő műtét után a mióma kiújulásának esélye 50 %. A kiújulás esélye csökkenthető!

Egymásnak ellentmondó szakorvosi tanácsok, rideg nőgyógyászati várókban történő „agyalás” közben őrizd a nyugalmad, maradj optimista. Bízz önmagadban! Bízz a gyógyulásban! Lépj a tettek mezejére és kezdd el a mióma panaszok kezelését természetes módon: Mioma Organic Life 2.0 életmód és háztartás-szervezéssel, Hormondiétával, Női Egészségtornával.

Mióma, ösztrogéndominancia kezelése, a hormonegyensúly helyreállítása természetesen az életmód eszközeivel!

A nőgyógyászati panaszokat (mióma) nem gyógyszer vagy műtét hiány sokkal inkább a helytelen táplálkozás, a környezeti stressz és az „ülő” életforma okozza. Szüntesd meg panaszaid kiváltó okát táplálkozással, háztartás-szervezéssel, gyógynövényekkel és testmozgással!

A Mioma Organic Life termékek és a Women‘s Organic Life füzetek a környezet védelme miatt kizárólag online elérhetőek.

Termékek

Mioma Organic Life 2.0

A Mioma Organic Life 2.0 169 oldalon mutatja be a mióma, az ösztrogéndominancia és a menopauza előtti években jelentkező nőgyógyászati panaszok kezelésének természetes eszközeit.

A Mioma Organic Life 2.0 az elmúlt évek olvasói tapasztalataival bővített 2016. évi átdolgozott kiadás! Természetes, a méh egészségének helyreállításában szerepet játszó, a Mioma Organic Life 1.0 olvasói által már sikerrel alkalmazott módszerek.

Mioma Organic Life Slim

A Mioma Organic Life 2.0 kisebb terjedelmű változata

A Mioma.hu olvasói különböző tudással, különböző életkörülményekkel rendelkeznek. Sokan alföldi kisvárosból, Erdélyből, a Felvidékről, Londonból, New Yorkból vagy épp Budapestről követik a Mioma.hu híreit. Néhányan mióma műtét előtt állnak, néhányan már túl vannak a műtéten. Ők mindent megtesznek a műtét utáni szövődménymentes gyógyulás, a mióma újrakeletkezésének hátráltatása érdekében.

A Mioma Organic Life Slim 169 oldal helyett 95 oldal terjedelmű, a természetes megoldások száma fejezetenként kevesebb. Miben azonos és miben más mint a Mioma Organic Life 2.0?

Hormondiéta

A Hormondiéta a 38+ nők életét megkeserítő nőgyógyászati problémák étrendi kezelése, a hormonegyensúly Hormondiéta receptekmegteremtésének természetes eszköze. Az itt található tartalom ebben a formában máshol nem található meg.

275 oldal tippek, speciális receptek, természetes „gyógyító szerek” az ösztrogéndominancia, a mióma méretének és a mióma panaszok csökkentése, a hormonegyensúly érdekében.

A Hormondiéta pdf dokumentum formában tölthető le, amely így földrajzi határok nélkül bárki számára elérthető a vásárlást követően egy órán belül. Bármilyen platformon bármikor bárhol olvasható, a kiválasztott oldalak szabadon kinyomtathatóak. Nem használunk papírt, mert nem szeretnénk terhelni a környezetet.

Női Egészségtorna

Női egészségtorna online csak szorgalmasoknak!

A Női Egészségtorna a túlterhelt hölgyeknek nyújt segítséget a „mikor” és „hol” probléma megoldásában. A Tornát évszaktól, napszaktól függetlenül zárt helyen vagy szabadban, bárhol végezheted. Kényelmes ruházat, polifoam/szőnyeg, laptop/tablet szükséges hozzá. És persze akaraterő! Az emberek nagyobb része lusta! Te nem tartozol közéjük, Te szorgalmas vagy! Gyakorolj velünk! Tornázz Biankával a női egészségedért akár minden nap!

A gyakorlatokat Vadócz Bianka AVIVA módszer és fitness oktató segítségével végezheted.

Ajándék tanulmányok

Kiegészítő életmód-javaslatok a mióma növekedésének megfékezése, a hormonegyensúly megteremtése érdekében a Mioma Organic Life 2.0Hormondiéta és Női Egészségtorna vásárlói számára

A SAVANYÚ CITROM TÖRTÉNETE: MIÉRT LÚGOSÍT HA SAVANYÚ AZ ÍZE?

savanyú citrom lúgosít

A savanyú citrom története: miért lúgosít ha savanyú az íze?
Savas és lúgos élelmiszerek

Tanulmány az ösztrogéndominancia csökkentése, a mióma kezelése, a hormonegyensúly megteremtése érdekében.

Egy örök kérdés:hogyan lehetséges, hogy a savanyú citrom a szervezetben lúgos hatást vált ki? A savanyú citrom története tanulmányban felfedjük a titkot!
Mi a savanyú, de lúgosító hatást kiváltó élelmiszerek két lényeges egészségügyi hatása?
Mi a különbség lúgos vagy lúgos többletű élelmiszerek között? Mi a különbség jó és rossz savképző élelmiszerek között? Melyek a semleges hatású élelmiszerek?
A gabona-félék és olajos magvak savasítanak? Borzasztó! Akkor ne is együk őket?

Melyek a savképző, mégis egészséges élelmiszerek? Mi a magyarázat?

Lúgosító italok, jó savképző italok, lúgosító édesítők? Igen! Melyek ezek?

A rossz savképző élelmiszerek listája, amelyekből fogyassz kevesebbet.
A savanyú citrom tanulmányban választ kapsz a kérdésekre!

GYÓGYÍTÓ VIRÁGOK NYÁRON

GYÓGYÍTÓ VIRÁGOK NYÁRON
Hogyan használd a gyógyhatású virágokat a konyhában?

Hormondiéta különszám 2018 nyár

11 gyógyhatású ehető virág és belőlük készült receptek, amelyekkel izgalmassá varázsolhatod a nyári étrendet. Változatosan elkészített színes virágfejek, ízletes viráglevelek. Virágos saláták, gyógyhatású limonádék, hűsítő desszertek, tinktúrák a tikkasztó nyár könnyebb elviselése érdekében. Fájdalomcsillapító hatású tinktúrák alhasi bedörzsölésre.

Egy vadon termő virág a mióma melletti terhesség megtartása érdekében és egy másik amely finom édeskés, a citromfűhöz hasonlóan segít elűzni a stresszt és pánikrohamokat.

Hogyan gyűjtsük az ehető virágokat? A 16 oldalas GYÓGYÍTÓ VIRÁGOK tanulmányban elolvashatod.

Hasznos olvasnivaló kertben és vízparton.

ÉRZÉKENYEK A FOGAID? PRÓBÁLD KI A TERMÉSZETES MÓDSZEREKET!

Beleharapsz egy almába a fájdalomtól összeszorul a gyomrod és csillagokat látsz? Hat természetes, pénztárca- és hormonrendszer kímélő eljárás a fogak érzékenységének megszüntetése érdekében.

Olvasói tapasztalatokkal gazdagított otthoni módszerek gyűjteménye.

A drogériában kapható szenzitív fogkrémek árának feléért minimális időráfordítással készíthetsz természetes szájöblítőket. A természetes szájápolással biztos lehetsz abban, hogy a hormonrendszert károsító mesterséges anyagoknak nem teszed ki a szervezeted.

Próbáld ki Te is a természetes szenzitív készítményeket!

Mioma.hu életmód hűtőplakátok

Egészséges szokások

Napi visszaszámláló

Ezért szeretem a magnéziumot

12 érv a magnéziumpótlás mellett

Egy szemléletes ábra foglalja össze a magnézium szervezetünk működésében betöltött szerepét. Szavak helyett beszéljenek a képek. 12 egészségügyi terület, érdekességek. Közöttük a tinnitis. Mit tudsz róla? Az A4 formátumú ábrát az online postafiókodba kapod meg. Mágnesezd a hűtőre vagy tedd a konyhapult fölé!

A vérszegénység megszüntetése

Segítség vérszegénység esetén

A vas felszívódását elősegítő és gátló anyagokat összefoglaló ábra. Az élelmiszerrel bevitt vasnak csupán 5–6 százaléka hasznosul. Ez az arány megháromszorozható azoknak az információknak a birtokában amelyeket ezen az ábrán láthatsz. A vas mellett mely vitaminokat, ásványi anyagokat szükséges pótolni a megfelelő hasznosulás, felszívódás érdekében? Melyek a vas felszívódását hátráltató élelmiszerek, amelyeket vasbevitelnél feltétlenül kerülni kell különben a vaspótlás teljesen felesleges? Melyek azok az italfélék, amelyeket vasbevitel esetén úgyszintén kerülni kell? A vasraktárak feltöltése különösen sok időt, akár 12 hónapot is igénybe vesz. Egy kinyomtatható színes ábra. Mágnesezd a hűtőre! Vagy függeszd a konyhapult fölé! Figyelem! Vasra és magnéziumpótlásra a csoport tagoknak szüksége van. A két készítmény bevétele között legalább 3 óra teljen el, mivel egymás felszívódását gyengítik!

Ingyenes online konzultáció

Kérdések esetén vásárlóink számára 15 perces ingyenes online konzultációt biztosítunk. A konzultációhoz előzetes időpont egyeztetés szükséges. Konzultáció hétfő, kedd, szerda16:00-18:00 óra. Konzultációs szándékodat jelezd az info kukac mioma pont hu email címen.

Mioma Organic Life nyomtatott kiadványok

Környezetünk védelme érdekében az online terjesztést részesítjük előnyben. Nyomtatott füzetek elküldése nyomtatási és postaköltség felszámítása mellett.

Siker