Meggyógyulsz a miómából ha megérted a mióma okát

1

Minden mióma megbetegedés hátterében valamilyen érzelmi konfliktus is meghúzódik.

Dr. Hamer a mióma gyógyításban
Dr. Hamer aki az Új Medicina elméletével 6500 végstádiumban lévő betegből 6000-et megmentett.

Én nagyon is hiszek az „épp testben épp lélek” állításban, hogy a betegségek kialakulásának oka lelki eredetű is lehet. A testi tünetek valamilyen lelki, érzelmi konfliktus kivetülései. Egy adott probléma az egyént először mentálisan betegíti meg, amit agyi elváltozás követ, majd szervi betegség formájában jelenik meg, felbukkannak a mióma testi tünetei. Ennek az állításnak az alátámasztására megtaláltam az Új Medicina elméletét, amely számodra is segítség lehet.

 

Lelki megrázkódtatás a mióma hátterében?

Dr. Rieke Gerd Hamer kutató orvos, a müncheni onkológiai klinika vezető beosztású orvosa volt a 70-es években. A klinikán daganatos betegeket gyógyítottak a rákterápia hagyományos módszereivel. Dr. Hamer 1978-ban rövid idő alatt veszítette el a hozzá két legközelebb álló személyt a feleségét és fiát. Rákövetkező évben hererákot diagnosztizáltak nála. Hirtelen ő maga is a betegek között találta magát.

Mivel Dr. Hamernak korábban nem volt semmilyen betegsége, el kezdett gyanakodni az őt érő súlyos érzelmi, lelki megrázkódtatásra, mint betegsége kiváltó okára. Fia halála és a heredaganata közötti összefüggés keresése közben, elkezdte vizsgálni rákos betegeinek érzelmi, családi életét. Kiderült hogy minden daganatos betege, a betegséget megelőzően súlyos érzelmi traumán esett át. Egyértelművé vált számára az elme, a lélek és a betegség közötti kapcsolat.

Minden daganatos megbetegedést,  érzelmi sokk miatti agyi elváltozás előz meg, amely azután kiváltja a testi betegséget. Ezzel a felfedezésével létrehozta az Új Medicinát.

Dr. Hamer orvostudományi munkásságával a korszakalkotó reformerek közé emelkedik. Állítása szerint fel kell hagynunk azzal a nézőponttal, hogy magunkra mint betegekre a baktériumok, gombák vagy más káros környezeti hatások áldozataira tekintsünk, akiket csupán az orvosok menthetnek meg a szenvedéstől. Az Új Orvostudomány felfedezése óriási előrelépés a civilizált ember fejlődésének történetében, a betegségek megértésében és kezelésében.

A tudatoddal képes lehetsz zsugorítani a miómát?

Az Új Orvostudomány (GNM) tézise szerint a tudatunkkal tudjuk befolyásolni testi elváltozásainkat. A klasszikus nyugati orvostudományban nem nagyon keresték a megbetegedések okát. Az Új Orvostudomány szerint beigazolódott hogy a betegségek „értelmes jelenségek” amelyek lelki konfliktusainkból, a közben érzett érzelmi kilengések hatására alakulnak ki.

Minden testi folyamatot az agyunk vezérel. Bebizonyosodott hogy a megbetegedés nem más mint egy Lelki – Agyi – Szervi folyamat, amelynek egy célja van az egyén fennmaradása, a túlélés biztosítása. A váratlan érzelmi megrázkódtatások az agy különböző területein okoznak elváltozásokat. Minél hosszabb ideig áll fenn a konfliktus annál súlyosabb szervi elváltozást fog eredményezni.

Dr. Hamert „kuruzslás” vádjával 1997-ben letartóztatták, majd elvették praktizálási jogát. Az ügyet vizsgáló bíró azonban azt vette észre, hogy dr. Hamer 6500 végstádiumú rákos betege közül 6000 végérvényesen meggyógyult, ma is élnek. Ez az eredmény pont az ellenkezője mint a hagyományos rákkezelés esetében. (Ott 6500 végstádiumban lévő rákbetegből 500 gyógyul meg és 6000 hal meg.) Dr. Hamer elmélete szerint a betegségek eredete az agyban található. Dr. Hamer állításait, állat majd emberkísérletekkel bizonyította. Kutatásai során 40.000 betegen végzett vizsgálatokat, majd megalkotta a Vasszabály elméletét, amely a következőket állítja:

Minden betegség az egyént váratlanul érő konfliktushoz vagy emocionális sokkhoz vezethető vissza. A jelenséget fiáról nevezte el, DHS, Dirk Hamer szindróma. A sokk először az egyént mentálisan betegíti meg, ezeket agyi elváltozások követik, majd szervi manifesztációi lesznek.

Ahogy minden konfliktusra, a betegségekre is van megoldás. Állítja dr. Hamer.

 

A test képes meggyógyítani önmagát

A konfliktus rendezésével a szervekben változás, gyógyulási folyamat figyelhető meg, leáll a sejtburjánzás. A pihenés, a stresszoldás, az ásványi anyag és vitaminbevitel, a változatos, élő anyagokban gazdag természetes táplálkozás a felépülés részei.

 

Mióma, ösztrogén dominancia kezelés lépései

1.  Bízni kell önmagunkban, saját szervezetünk gyógyulási képességében.

2.  Végig kell gondolni állapotunkat, vajon milyen probléma vezetett a mióma kialakulásához.

3.  Az orvosoddal közösen dolgozz ki egy technikát, amely először mentálisan, majd testi síkon nyújthat számodra megoldást.

A Burgaui GNM klinikán 6500 „menthetetlennek” nyilvánított rákos beteget láttak el, melyből 5 év múlva bizonyítottan 5900-an éltek, sőt ma is élnek!  Dr. Hamer 1986-ban találta meg az ötödik biológiai természettörvényt is. Akkor döbbent rá, hogy ez nem csak a rákra, hanem minden más betegségre érvényes.  Kiderült, hogy minden elváltozás ugyanazon törvényszerűségek szerint működik. Csak két dolog változik.

 • a konfliktus intenzitása
 •  konfliktus-aktív szakasz időtartama

Ezek határozzák meg az elváltozás mértékét. Dr. Hamer minderről az Orvostudomány a feje tetején címmel megjelent könyvében ír. Dr. Hamer a betegség gyógyítása során a lelki stresszhelyzet megoldását, a betegséget kiváltó okok megszüntetését helyezi előtérbe.

 

 

Forrás:

http://www.v8.hu/index.php/dr-hamer-orvostudomany-a-feje-tetejen-detail

http://www.germangyogytudomany.hu/

http://meridianclub.hu/hu/?p=1059#more-1059

www.nokafedelzeten.com

1 hozzászólás
 1. Krissz megjegyzése

  A lelki tényezők nagyon sok esetben szerepet játszanak a fizikai problémák kialakulásában.
  Én ezt saját magam is megtapasztaltam,azért hiszek benne! A test és lélek hatással van egymásra.
  A nyugati orvoslásban szeretnek csak a már kialakult problémával,betegséggel foglalkozni.
  Elfelejtik,hogy az nem a problémát oldja meg,ha egy halom gyógyszert írnak fel,műtenek,stb.
  Bele se gondolnak,hogy a beteg lelkében mi zajlik!
  A beteg kiszolgáltatottá válik és egyénfüggő,ki hogy reagál rá!
  Nézzük például a rákgyógyítást: szomorú és egyben ijesztő tények,hogy nálam egy egyszerű nyirokcsomó duzzanatot ráknak gondoltak.Hetekig nem tudta senki megmondani,hogy mi az igazság.
  Onkológián voltam fültanúja egy beszélgetésnek 2 nő között,ahol arról beszélgettek,hogy a kemoterápia valóban kegyetlen méreg,lecsöppent a padlóra és kimarta.Ezt hitelesen nem tudom,de feltételezem,hogy nem viccből mondta ezt egyik nő a másiknak.
  Láttam a betegeket,nagyon megfigyeltem az arcukat úgy,hogy ne vegyék észre és elképesztő volt számomra,mennyire csapdában vannak ezek az emberek,sokuk arcáról a reménynek még csak a szikráját se olvastam le! De kívánom nekik,hogy küzdjenek és gyógyuljanak meg!!!!!
  Rossz ez a betegségkezelés központú csőlátás!
  Én mindeközben rettegtem,nem akartam áldozatul esni annak,amit mások fájdalmából láttam,érzelmileg túl sok volt! A tünetek meg csak egyre ijesztőbbek lettek!
  Nagyon gyorsan elintéztem,hogy végre egyértelmű diagnózist lássak és ne stresszeljek,mert a stressz igazán tud gyilkolni,rombolni.Amikor kiderült,hogy nem rák,hanem „csak” vírusfertőzés (macskakarmolási betegség) és lassan,de rendbejövök majd,bizony az történt,hogy a pozitív lelki energiák meggyógyítottak!
  Rohamosan gyógyultam már másnap! Múltak a tünetek,a cseresznye méretű nyirokcsomó néhány nap alatt eltűnt! Azt mondták,még több hét a gyógyulás,én 4-5 nap után úgy keltem fel az ágyból,hogy megint visszatért belém az élet és már mentem is edzeni újra!
  Hepatitis C vírust szintén legyőztem.Megjegyzem: jelenleg gyógyíthatatlan,keresik a gyógymódot,utána lehet olvasni,akit érdekel: http://www.patikamagazin.hu/cikk/index/14863 vagy google: Hepatitis C.
  Nekem semmiféle gyógyszert nem adtak,és van esély így is a gyógyulásra,de nem mindenki ilyen szerencsés.
  Nagyjából 2 évig (!) volt a véremben,de már csak az ellenanyag mutatható ki,amit a szervezetem állított elő,meggyógyultam.Folyamatos vérvizsgálat…a negatív HCV eredményt nem is hittem el!
  (Aki nem ért ehhez: negatív eredmény a jó eredmény,azt jelenti,nem mutatható ki,nem pedig úgy értelmezendő,hogy rossz!) Legalább kétszer kértem vérvizsgálatot,hogy valóban elhiggyem,nem téves-e.
  Nem volt az! Csodának tűnt számomra is mindez,de valójában nem az!
  A fejünkben lévő gondolatok,érzések rengeteget számítanak!
  Ha fejben nem döntöttük el,bármilyen félelmünk,kétségünk van,hogy nem vagyunk elég erősek a küzdelemhez,
  akkor nem is leszünk azok! Valójában nincs legyőzhetetlen betegség!
  A betegségeket mi magunk hozzuk létre legtöbbször.
  Ha bármi nem 100%-os,szomorúak,lehangoltak vagyunk,fájdalmakat,dühöt temetünk el a lelkünkben,akkor az immunrendszerünk legyengül,+ a helytelen életmóddal is sokat tehetünk ennek létrejöttében!
  Törvényszerűen következik,hogy valamilyen betegségünk lesz! Az immunrendszer nem fog harcolni!
  A sejtek kikerülhetnek a központi irányítás alól és ha a sejtciklusból az önmegsemmisítő mechanizmus kiiktatódik,mértéktelen sejtosztódás következik be,jóindulatú vagy rosszindulatú daganat alakulhat ki.
  A védekezőrendszer pedig vagy túl gyenge,hogy leküzdje,vagy észre sem veszi a kóros sejtszaporodást.
  Amennyiben túl gyenge,akkor rosszindulatú elváltozás lesz,véráramlással ezek az elvadult sejtek mindenhová áttéteket képeznek (metasztázis).Jóindulatú elváltozás esetén az immunrendszer körbezárja ezeket a sejteket,mert felismerte.A kérdés csak az,hogy miért nem pusztítja el…A válasz: ezek a sejtek becsapják az immunrendszert,olyan vegyületekkel,amik hatástalanítják az immunreakciót!
  Nagyon is megfigyelhető,hogy ennek pszichés magyarázata van: az egyén lelkében mindig található valami olyan esemény,érzés,gondolat,ami gátolja a gyógyulásban,nehezen néz szembe vele,látszólag tehetetlennek érzi magát,kétségbeesett,fél,egyedül van…
  A fizikai állapot visszatükrözi azt,ami a lélekben van és nagyon igaz,hogy azzal kapcsolatban alakul ki az elváltozás,azt a szervet érinti,ami a leggyengébb,a konfliktus rendszerint kapcsolódik hozzá!
  8-9 cm-es mióma van a testemben…szintén lelki okok és csak azért küzdök vele 2 éve,mert még a konfliktus ott van a fejemben! Tünetek azóta vannak,amióta kiderült a létezése és amikor aggódok,félek,érzem a jelenlétét!Nyugodt lelkiállapotban viszont egyáltalán nem!
  A gyógyulás akkor kezdődik,ha hiszünk benne! Nagyon fontos megkeresni a problémát lelki síkon!
  Nem könnyű feladat,de meg kell tenni! Mindaz,ami a fejünkben van,megvalósul,akár rossz,akár jó,kivetítjük az életünkre.Az,hogy akarjuk/nem akarjuk itt értelmét veszti,mert a gondolat számít,akár elhiszed,akár nem,létezik ez a törvényszerűség,véletlenek nincsenek,csak ok-okozat.
  Reális szemléletem van,mindent alaposan megvizsgálok,ezért azt mondom,aki nem hisz ezekben,az egyetlen egyszer tapasztalja meg csak,utána kétsége sem lesz,hogy tényleg igaz ez és így működik.
  Még egyszer hangsúlyozom: csodák,véletlenek nem léteznek!

  Remélem,tudtam kielégítő magyarázatot adni.
  Tisztelettel: KK

Írjon választ!

Emailcíme mások számára nem látható

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás