A mióma természetes úton történő gyógyítása

A mióma lézeres kezelése – HOLA biolitec

0

Új innovatív nőgyógyászati lézeres eljárás jelent meg az elmúlt években amely a mióma-t sebek, varrások, forradások és fájdalom nélkül távolítja el a női méhből.

Innovatív lézergyógyászat a mióma kezelésben

Az orvosi lézertechnikában piacvezető specialista a HOLA biolitec eljárás. A lézergyógyászat méhmióma és méhpolip nőgyógyászati ambuláns kezelését teszi lehetővé a has felvágása nélkül. (Ambuláns jelentése egy napos kórházi kezelés, nem kell kórházba feküdni.) A HOLA lézertechnika a hagyományos mióma sebészeti eljárásokhoz viszonyítva kíméletesebb, mellékhatás nélküli alternatíva.

Európában a méhmióma minden negyedik, hatodik termékeny korú nőt érinti. Gyermekvállalás előtt álló vagy érettebb korú hölgyek számára a HOLA lézerterápiás eljárás lényegesen kíméletesebb méhen belüli beavatkozást tesz lehetővé.

Egy napos kezelés altatás nélkül, helyi érzéstelenítéssel

A hagyományos eljárásokhoz viszonyítva egy különösen kímélő alternatíva az innovatív HOLATM Hysteroscopic Outpatient Laser Applications biolitec® amely a Ceralas® HPD lézer és az új Leonardo® dual lézer segítségével a miómát járó beteg ellátás keretében helyi érzéstelenítéssel távolítja el. (A mióma beteg a beavatkozást követően aznap haza mehet.)

A HOLA óriási előrelépés az eddigi technológiákhoz képest. A hagyományos nőgyógyászati sebészeti technikák következtében a női méhen sebek, forradások keletkeztek. A beavatkozásokat vérzés, alhasi fájdalom kíséri. A HOLA biolitec fájdalommentes lézersebészeti eljárás méhpolip esetén is alkalmazható.

A HOLA biolitec a régi és az új orvosi technológia ötvözete

A HOLA biolitec eljárásban az új típusú diódalézer, a standard hiszteroszkópia és az optikai fényvezető csúcstechnológia ötvöződik. Egy jenai kutató csoport fejlesztésének köszönhető az új speciális lézerszál mióma és polip esetében gyors gyógyulást biztosít. A lézer speciális hullámhossza révén pontos munkát tesz lehetővé. A hagyományos eljárásokhoz viszonyítva az intraoperatív vérzés minimális. A miómát alkotó testszövet az innovatív PolyFiber és MyoFiber diódalézer energiájának köszönhetően megsemmisül, a mélyebben található ép testszövet károsítása nélkül.Nincs seb, nincs fájdalom, vérzés alig

A HOLA biolitec az egészséges méhnyálkahártyát nem károsítja. A lézertechnika nagy méretű miómák kezelését is lehetővé teszi. Az eljárást követő panaszok száma csekély.

A HOLA biolitec lézertechnika a németországi Jénából származik

A mióma eltávolító HOLA nőgyógyászati lézersebészeti eljárás egyelőre Németországban és Svájcban érhető el.

Youtube animáció a mióma lézerterápiáról

További információ a lakóhelyedhez legközelebb eső HOLA lézerterápiáról: http://hola.financial-relations.de/de/mehr-infos

Szerkesztette: Cserháti Gabi

Szólj hozzá, egészítsd ki a cikket hozzászólás elküldésével. Más megjegyzés esetén kérlek írj az info kukac mioma.hu címre.

Kapcsolódó bejegyzések:

Magyarországon rendelkezésre álló nőgyógyászati sebészeti eljárások összefoglaló

A mióma ultrahangos eltávolítása Dachauban olvasói “beszámoló” 2017 július

Laparoszkópos mióma eltávolítás

Mióma embolizáció

A méh öt gyakori betegsége 38 felett

Tudnivalók a női méhről

Méheltávolítás: teljes vagy részleges?

A méheltávolítás szövődményei

Forrás:

https://www.medica.de/cgi-bin/md_medica/lib/pub/tt.cgi/HOLA%E2%84%A2-Lasertherapie_gegen_Myome.html?oid=44450&lang=1&ticket=g_u_e_s_t

https://www.uniklinikum-jena.de/frauenheilkunde/Zentren/Interdisziplin%C3%A4res+Myomzentrum/Therapien+bei+Myomen.html
http://hola.financial-relations.de/de/home-de/77-artikel-deutsch/focus/166-lasermedizin-gegen-myome
http://www.biolitec.de/

Írjon választ!

Emailcíme mások számára nem látható

tizenhárom + hat =