A mióma természetes úton történő gyógyítása

Paradicsomos karfiol

0

A mióma tünetek enyhítésében, a mióma méretének csökkentésében egyik legfontosabb elem a megfelelő táplálkozás. Vannak tiltólistás élelmiszerek, és vannak a miómát kiváltó ösztrogén túlsúlyt csökkentő ételek. Az utóbbiak közé tartoznak a karfiolból, karalábéból készített ételek.

Itt egy paradicsomos karfiol változatot találsz csupa egészséges összetevőkkel.  Borsból nagyon keveset használj.


 

Összetevők:

paradicsomos karfiol
Paradicsomos karfiol

  • 2 hagyma
  • 2-3 fokhagymagerezd
  • 2 evőkanál vegan vaj
  • 250 gramm paradicsom
  • 2 teáskanál oregano
  • 1 csipet fahéj
  • 600 gramm karfiol
  • 3 evőkanál kókuszolaj
  • citromlé
  • bors

 

Elkészítés:

Aprítsd fel a hagymát és a fokhagymát törd össze. A vajat egy edényben olvaszd fel, és a hagymát a fokhagymával pirítsd üvegesre . A paradicsomot és oreganot, pici fahéjat tedd bele, majd ízesítsd sóval, borssal. Tegyél rá fedőt, majd 5 percig párold.

Szedd szét a karfiolt rózsáira. Majd tedd bele a paradicsomszószba majd további 15 percig párold. A paradicsomos karfiolhoz tegyél friss facsart citromlevet és a kókusz olajat. Melegítsd fel, majd vedd le a tűzről és tálald melegen.

Egyszerű, gyors egészséges vacsora.

Klikkelj további hasznos mióma információkért:

Mióma tünetei Mióma kialakulásának okai Mióma kezelése természetes úton  Mióma kezelése orvosi segítség  Hasznos tények…, amelyeket érdemes tudnod!  Mióma főoldal  Mióma történetek

 

Iratkozz fel a Mióma Blogértesítőre!

Rendszeresen frissülő információt kapsz a betegség kialakulásának hátteréről. Választ kapsz arra a kérdésedre, milyen lehetőségeid vannak a panaszaid enyhítésére természetes módon? Mit kerülj az életmódodban annak érdekében, hogy visszanyerd a mióma előtti életminőséged? Hogyan tudod elkerülni a mióma műtétet?

Tarts velem!

 

Forrás:

http://eigene-naturprodukte.de/blumenkohl-mit-tomaten/

Írjon választ!

Emailcíme mások számára nem látható

tizenhat − 6 =

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás